Olivia - Box: 734 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Olivia

0 reviews

Intuïtieve coach & counselor. Diepgaande,transformerende gesprekken. Ervaring o.h.g. v. narcisme, HSP, stress, depressie, angst, werk, multicultureel

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Wie je ook bent, ik heet je welkom! Mijn naam is Olivia. Ik ben een krachtige en liefdevolle vrouw van Surinaamse komaf met een scherpe intuïtie en kan mensen goed aanvoelen. Het coachen en counsel

Wie je ook bent, ik heet je welkom!
Mijn naam is Olivia. Ik ben een krachtige en liefdevolle vrouw van Surinaamse komaf met een scherpe intuïtie en kan mensen goed aanvoelen. Het coachen en counselen van mensen geeft veel voldoening. Mijn consulten zijn erop gericht om mensen zich bewust te laten zijn van hun eigen mogelijkheden om dingen zelf te kunnen veranderen. Je bent tenslotte de enige die veranderingen kan bewerkstelligen.

Ik doe niet aan tijdsvoorspellingen en leg geen kaarten. Mijn ervaring is dat mensen zich dan teveel gaan focussen op tijd en het 'hier en nu' uit het oog verliezen; vergeten om van het leven te genieten.

Weet je niet hoe om te gaan met hooggevoeligheid en narcisme? Ook hierin kan ik je begeleiden. Je bent veel sterker dan je denkt!
Ook wanneer je alleen behoefte hebt aan een luisterend oor, ben ik er voor je. Je kunt met al je vragen bij mij terecht. Ik zal altijd eerlijk en respectvol zijn. Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel! De relatie met mijn cliënten is gebaseerd op gelijkwaardigheid, waardoor openheid en vertrouwen worden gestimuleerd.

Opmerking: ik geef geen consulten aan collega-consulenten van de lijn en ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Lees meer..

Reviews

Consulent Olivia heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support