Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2385 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Pamela 46

Pamela

Ster Ster Ster Ster Ster
184 reviews

Traditioneel waarzeggen met Tarot en Lenormand.

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2385 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom op mijn profiel! Ik help je graag vooruit op het gebied van wonen, werken, relaties, familie, spiritualiteit, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Met oma naar de waarzegger en met opa na

Welkom op mijn profiel!

Ik help je graag vooruit op het gebied van wonen, werken, relaties, familie, spiritualiteit, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.

Met oma naar de waarzegger en met opa naar de kerk, mijn spirituele ontwikkeling begon al op jonge leeftijd :). De waarzegger vond ik vooral erg interessant, dat iemand met behulp van gewone speelkaarten (cartomancy) zoveel over iemand kan zeggen! Dat wilde ik ook leren. Ik begon met de kaarten van Aimee Zwitser, vervolgens Lenormand en later de Rider Waite Tarot. Momenteel werk ik met de Tarot van Dugan en de traditionele Lenormand.

In 2003 won ik een bescheiden bedrag in het casino waarvan ik een Tarot cursus kocht. Na het behalen van mijn certificaat (intussen erkend door het Civas) ben ik op de Paravisie beurzen gaan werken. Mijn persoonlijke spirituele ontdekkingsreis werd hierdoor alleen maar leuker en breder. Naast God en Tarot sta ik open voor andere werk- en denkwijzen, maar aan bangmakerij en zwarte magie doe ik niet :).

Mijn werkwijze is simpel: ik heb jouw voornaam nodig en eventueel van degenen die bij jouw vraag betrokken zijn. Daarnaast wat jullie relatie is (zoals bij familieopstellingen: wat is hij/zij van jou?). De kaarten laten vervolgens jullie verhoudingen zien waardoor je naar een gewenste uitkomst kunt toewerken.

Waarzeggen is niet hetzelfde als toekomst voorspellen. Bij waarzeggen gaat het om realistisch zijn over een situatie en met veel vragen en inzichten kun je tot een betere uitkomst komen dan dat deze nu is of leren accepteren dat 'het is wat het is'. Ik zet wel alles op alles om voor jou tot de beste oplossing te komen. Soms is het hiervoor nodig om een (confronterende) wedervraag te stellen, ik heb liever dat jij tot de antwoorden en inzichten komt zodat je achter je keuzes kunt staan dan dat een buitenstaander jouw leven gaat bepalen.

Kun je je hier in vinden? Dan hoop ik je snel te spreken!

Liefs,
Pamela

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +15
  • Zielsverwanten +12
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Zelfbewustzijn +2
Life Coaching icon
Life Coaching +4
  • Levensvragen +4
Kaartleggen icon
Kaartleggen +3
  • Kaartleggingen Algemeen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +2
  • Carrière +1
  • Financiën +1

Reviews

Consulent Pamela heeft 184 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je Pamela, heel snel, open en eerlijk consult. Super !

Guilia - Augustus 10, 16:49

Graag gedaan! Heel erg bedankt voor jouw review.

Pamela - Augustus 10, 16:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel erg bedankt weer, wordt vervolgd.

annemiek - Augustus 10, 12:41

Heel veel succes met het vinden van een fijn huis!

Pamela - Augustus 10, 16:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een superlieve vrouw en ze voelt ook snel in. Typt ook heel snel. Ze zag ook dingen die ze niet kon weten, dus dat bevestigd voor mij ook het andere. Bedankt dat je me zo gerust gesteld hebt ook Pamela. Zou nog uren met je door kunnen kletsen. ?

Risje - Augustus 07, 20:15

Bedankt voor jouw lieve review!

Pamela - Augustus 08, 23:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Alsof ik met m'n beste vriendin Ad lijn zat. Echt zo'n fijn gesprek. Leuk ook om jouw verhaal te horen en zo een face van herkenning te hebben. Dankjewel Pamela, echt dankbaar x

Sharon - Augustus 07, 12:11

We zaten helemaal in een flow, fijn! x

Pamela - Augustus 08, 23:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Och wat geweldig en wat heb ik een vertrouwen in Pamela Altijd fijn om haar te horen omdat ze super is en bijzonder tot gauw weer❤️

Riet - Augustus 07, 10:33

❤️

Pamela - Augustus 07, 10:49
Bekijk alle 184 reviews