Afwezig

Paragnost Armand

Ster Ster Ster Ster
5 reviews

Ik help je opweg, laat je nieuwe inzichten ervaren en maak contact met mijn gidsen.

Afwezig

Over mij

Hallo, en welkom! Ik ben Armand, en als droomgids, paragnost en tarotist. help ik je graag om je dromen om te zetten in de taal van het hier en nu. Niet alleen begrijp je dan beter wat je dromen je w

Hallo, en welkom!
Ik ben Armand, en als droomgids, paragnost en tarotist. help ik je graag om je dromen om te zetten in de taal van het hier en nu. Niet alleen begrijp je dan beter wat je dromen je willen vertellen; je zult ook beter in staat zijn de inzichten uit je dromen in te zetten in je dagelijks leven. Ook ben ik heldervoelend, horend en helderziend. Ik kan perfect op de juiste energie afstemmen.

Specialisatie
Droomuitleg
Jij alleen weet echt wat je droom wil zeggen, anders had ik hem wel zelf gehad. Maar regelmatig staan we zo dicht op onze eigen situatie dat we het niet meer zien. Ook sommige dromen zijn daarom lastig te vertalen, zonder de frisse blik van iemand anders. Jou helpen om van die droombeelden een mooi verhaal te maken, en je te laten ervaren hoe rijk, diep en wijs je droombron is, dat vind ik het mooiste wat er is. -

Paragnost
Ik kan precies vertellen hoe bepaalde situaties zullen uitmonden, ik leg tarotkaarten en gebruik ondertussen mijn gevoel. Dit in combinatie zal u versteld laten staan en inzichten geven op elk wenselijk gebied.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Ik help je natuurlijk met vragen over je persoonlijke en spirituele groei, maar je kan ook informatie vragen over veel meer onderwerpen, zoals relaties, werk, creativiteit, toekomst, vooral op het gebied van liefde ben ik gespecialiseerd.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam, leeftijd en een foto, zodat ik op je kan afstemmen. Een foto is niet verplicht, ik kan je ook helpen zonder.

Lieve en warme groet,
Paragnost Armand

Lees meer..

Reviews

Consulent Paragnost Armand heeft 5 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

E

Edith - April 02 2018, 01:33
Bekijk alle 5 reviews