Afwezig

Paragnost June

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Ik voel in op personen gericht op Relatie&Liefde, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend, Empatisch en Coaching. Sterk intuïtief vermogen.

Afwezig

Over mij

Ik ben Paragnost June, gespecialiseerd in relatievraagstukken, Relatie&Liefde! Graag help ik je op weg. Ik ben Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend. Heb jij vragen waar je mee zit betrekking tot

Ik ben Paragnost June, gespecialiseerd in relatievraagstukken, Relatie&Liefde! Graag help ik je op weg. Ik ben Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend.

Heb jij vragen waar je mee zit betrekking tot Relatie&Liefde? Ik ben gespecialiseerd in relatievraagstukken. Zit je ergens mee op het gebied van de liefde dan kan ik jou op weg helpen. Ik voel in op de persoon, omschrijf de persoon en kan via energie waarnemen hoe de persoon tegenover je staat. Je hoort van mij wat ik mag doorkrijgen of waarnemen in het hier en nu. Ik sugar coat niet.
Ik help bij relatievraagstukken, veranderingsprocessen in je leven, coaching.

Ik ben een gediplomeerd LifeCoach met een bijzondere gave om vanuit empathie en liefdevol naar relatievraagstukken te kijken en in te voelen. Ik doe dit vanuit pure oprecht en zuiverheid.
Zit jij met dringende vragen over de liefde? Wil je liever een e-mail consult met een fotoreading, stuur dan een mail met foto, geboortedatum, naam, en je vraag naar Paragnost June.

Wees welkom en ik help je verder op weg.

Warme groet,

Paragnost June

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent Paragnost June heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews