Peter - Box: 360 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 360 (€ 0,90 p.m.)

Peter

0 reviews

Gesprekspartner en luisterend oor voor al jouw levensproblemen en ook voor opvoedkundig advies.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 360 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn persoonlijke ervaring: "als mensen hun leed kunnen delen, genezen innerlijke wonden en vallen puzzels op hun plek". Wij mensen lopen vaak veel te lang rond met verdriet, pijn uit het verleden,

Mijn persoonlijke ervaring: "als mensen hun leed kunnen delen, genezen innerlijke wonden en vallen puzzels op hun plek".

Wij mensen lopen vaak veel te lang rond met verdriet, pijn uit het verleden, hartepijn, verlies, geheimen die niet uitgesproken mogen worden, oordelen en veroordelingen over onszelf, problemen in onze relaties en noem het allemaal maar op wat een mens bezig kan houden.

Mijn persoonlijke ervaring is, is dat wanneer je over je problemen kunt praten, ze kunt ventileren met iemand die jou niet veroordeelt, iemand die misschien zelfs met je meekijkt, met je meedenkt, dán komt er een genezingsproces op gang. En dát is waarom ik hier voor u beschikbaar ben.

Verder kom ik uit de zorg en kunt u ook bij mij terecht met vragen over opvoedingskwesties zoals autisme, adhd en nieuwetijdskinderen met hun bijzondere gedragingen enz.

Voel je welkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lees meer..

Reviews

Consulent Peter heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support