In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 380 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Quinta 41

Quinta

Ster Ster Ster Ster Ster
885 reviews

Bekende ziener met 35 jaar ervaring. Werkt met Gidsen. Laat je verrassen door mn bekende Nieuwjaarslegging voor 2023. Geen voorkennis nodig .

In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 380 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Quinta is een allround bekend energetisch, spiritueel coach. U kunt bij haar terecht voor alle levensvragen. Relaties, liefde, kinderen, financiën, werk en talent of een algemene vraag. Informatie

Quinta is een allround bekend energetisch, spiritueel coach.

U kunt bij haar terecht voor alle levensvragen. Relaties, liefde, kinderen, financiën, werk en talent of een algemene vraag. Informatie over mensen die 'over het lijden' heen zijn gestapt (dierbare overledenen) komen vaak spontaan met bepaalde boodschappen. Alles is energie! Men spreekt elkaars taal niet alleen maar voelt elkaars taal! Een gesprek met Quinta schenkt je inzicht.

Laat u verrassen door nieuwe heldere inzichten en mogelijkheden voor uw toekomst. Ook voor een persoonlijk afgestemde reading kun je een afspraak via mijn website inplannen.

Meer dan 35 jaar ervaring.

Ben jij dé persoon die zich verdiept en ontwikkelt in (spirituele) bewustzijnsprocessen? Heb jij alles op de rit en wil je meer bezieling in datgene wat jij doet?
Om dat ene puzzelstukje te vinden waardoor jij onderscheidt maakt in jouw leven, waar je eigenlijk al die tijd onbewust naar gezocht hebt. Informeer naar de spirituele trainingen.

Resoneert dit met jou, dan ben jij klaar om "nu" het verschil te gaan maken. Om met Liefde en Power te werken zodat jij jouw wensen en doelen creëert en manifesteert! Ik neem je graag mee in de wereld van bewustzijn en onderbewustzijn. Ga je mee...?


Ben je tevreden over mijn consult laat dan een review achter. Dank je! ♥

Harte groet, Quinta

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +14
  • Zielsverwanten +3
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +5
  • Spirituele ontwikkeling +1
  • Helderziendheid +3
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Levensvragen +2
Kaartleggen icon
Kaartleggen +5
  • Tarotkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1

Reviews

Consulent Quinta heeft 885 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heel erg bedankt voor de Reading! Ik heb hier zeker wat aan. Soms is loslaten ook gewoon de beste optie. Vooral in dit geval!

Roosmilan - Januari 22, 00:19

Dankjewel voor je mooie review

Quinta - Januari 22, 00:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Ze pakte het goed op en beschreef wat ik verwachten kan. Ben er blij mee die voorkennis te hebben en vond het een fijne chat. Heel erg bedankt en kom graag nog een keer. liefs Annemiek

annemiek - Januari 21, 00:06

Dankjewel voor uw mooie review

Quinta - Januari 21, 00:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb zojuist een heel fijn consult gehad bij Quinta. Een algemene nieuwjaarlegging, maar wat was Quinta specifiek! Duidelijk, to the point en kan ook nog eens goed luisteren. Een fijn en warm mens en echt een topconsulent! Dankjewel Quinta

Mie - Januari 07, 22:33

Dankjewel. Heel graag gedaan.

Quinta - Januari 07, 23:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Oooh eindelijk niet op de chat wat heeft u een bijzonder leuke stem ! En u heeft me enorm laten lachen. Tijden genoteerd hopelijk komen deze ook uit zoals uw vorige voorspellingen. Dus alsjeblieft hopelijk hebben u en uw gidsen weer gelijk. Ik Hou je in de gaten online en hou je op de hoogte u :)

Tizi - Januari 06, 21:15

Dankjewel voor je mooie review

Quinta - Januari 06, 21:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Kwam met concrete en duidelijke antwoorden. Kon dingen weten die ik een ander niet had verteld. :) Heel erg goed en ik ben benieuwd wat het uit gaat pakken!

Danny - December 31 2022, 00:57

Dankjewel voor het mooie review

Quinta - December 31 2022, 12:54
Bekijk alle 885 reviews