René - Box: 444 - Topconsulenten.nl

Afwezig

René

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Ik geef inzicht met de pendel, kaarten, fotoreading en ben heldervoelend. Ik richt mij op liefde/verdriet/narcisme/borderline/rouwverwerking.

Afwezig

Over mij

Antwoorden en een open en eerlijk inzicht in uw leven. Ik richt mij meestal op liefde, relatie, narcisme en depressie. De methode is vaak de pendel, fotoreading, kaarten, heldervoelend. Ik ben blij d

Antwoorden en een open en eerlijk inzicht in uw leven. Ik richt mij meestal op liefde, relatie, narcisme en depressie. De methode is vaak de pendel, fotoreading, kaarten, heldervoelend.
Ik ben blij dat je de interesse in mij toont en dat ik iets voor je mag betekenen. Ik help mensen met mijn heldervoelendheid en probeer meer duidelijkheid in je leven te scheppen maar ook met de communicatie zal ik een luisterend oor voor je zijn. Ik geef eerlijk en duidelijk antwoord, ook al kan het soms pijnlijk zijn in de relatiesfeer of andere situaties. Ik hoop je snel te spreken.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2

Reviews

Consulent René heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wil je waarheid horen, dan ziet je met René, goed. Hij is oprecht naar wat hij zegt.

Januari 18, 22:48

Dankjewel voor je review en hou je goed en sterk. x

René - Januari 19, 22:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Super gesprek gehad met René. Bedankt echt om mijn ogen te openen dat deed pijn maar was de waarheid, soms hebben we nodig om vooruit te gaan.

Januari 18, 22:46

Het was heel fijn om een gesprek met je te hebben al kan het wel confronterend zijn voor je.x

René - Januari 19, 22:10
Bekijk alle 2 reviews
nl en