René - Box: 444 - Topconsulenten.nl

Afwezig

René

0 reviews

Ik geef inzicht met de pendel, kaarten, fotoreading en ben heldervoelend. Ik richt mij op liefde/verdriet/narcisme/borderline/rouwverwerking.

Afwezig

Over mij

Antwoorden en een open en eerlijk inzicht in uw leven. Ik richt mij meestal op liefde, relatie, narcisme en depressie. De methode is vaak de pendel, fotoreading, kaarten, heldervoelend. Ik ben blij d

Antwoorden en een open en eerlijk inzicht in uw leven. Ik richt mij meestal op liefde, relatie, narcisme en depressie. De methode is vaak de pendel, fotoreading, kaarten, heldervoelend.
Ik ben blij dat je de interesse in mij toont en dat ik iets voor je mag betekenen. Ik help mensen met mijn heldervoelendheid en probeer meer duidelijkheid in je leven te scheppen maar ook met de communicatie zal ik een luisterend oor voor je zijn. Ik geef eerlijk en duidelijk antwoord, ook al kan het soms pijnlijk zijn in de relatiesfeer of andere situaties. Ik hoop je snel te spreken.

Lees meer..

Reviews

Consulent René heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support