Reüel - Box: 2178 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2178 (€ 0,90 p.m.)

Reüel

0 reviews

Nieuw bij Topconsulenten! Ervaren en gecertificeerd medium voor hulp bij spirituele ontwikkeling, levensvragen, contact met overledenen & healing.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2178 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Week 21 niet bereikbaar Welkom, U kunt bij mij terecht voor een privéconsult als u behoefte heeft aan inzicht en ondersteuning of als u zomaar nieuwsgierig bent. Ik kijk naar uw leven en onderzoek

Week 21 niet bereikbaar

Welkom,

U kunt bij mij terecht voor een privéconsult als u behoefte heeft aan inzicht en ondersteuning of als u zomaar nieuwsgierig bent. Ik kijk naar uw leven en onderzoek uw potenties. Doordat ik uw leven als een spiegel aan u voorhoud gaat u zelf verbanden leggen en krijgt u vanzelf de inzichten. U weet 9 van de 10 keer zelf wat het beste voor u is, maar soms is dat even lastig te zien als u middenin bepaalde ervaringen of processen zit. Een privéconsult biedt een stukje duidelijkheid, bevestiging, verlichting en perspectief.

Ook kan ik voor u contact maken met overleden dierbaren. Zij zijn altijd bij u en uw band met hen is sterker dan van welk medium ook. De Spirituele Wereld is een wereld van onvoorwaardelijke liefde waar alle aardse fysieke ongemakken en negatieve emoties niet meer bestaan. Uw dierbaren zullen mij persoonlijke herinneringen laten zien, zodat u herkent om wie het gaat, en u laten weten dat zij nog dagelijks deel uitmaken van uw leven. In het bewijs zit ook altijd een boodschap van liefde, troost, ondersteuning en hoop, omdat zij het beste met je voor hebben.

Wilt u hulp bij uw eigen spirituele ontwikkeling of healing op afstand, dan bent u bij mij ook aan het goede adres.

Ik ben tevens gespecialiseerd in Caribisch Spiritualisme, specifiek in Las 21 Divisiones, en kan daardoor uw vragen beantwoorden over Hatiaanse Voodoo, Santaría, Sanse enzovoorts.

Liefs,
Reüel
- Box 449

Lees meer..

Reviews

Consulent Reüel heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support