Ria Blondeel - Box: 633 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ria Blondeel

0 reviews

Paragnoste, medium, kaartleggen, met de tarot en lenormand kaarten en engelen kaarten. Boodschappen van overledenen.

Afwezig

Over mij

Ik ben een paragnoste, medium ,kaartlegster met 52 jaar ervaring en 22 jaar met de telefoonlijnen. Ik werk vooral met de lenormand kaarten in verschillende versies, en indien nodig met de Tarot (De g

Ik ben een paragnoste, medium ,kaartlegster met 52 jaar ervaring en 22 jaar met de telefoonlijnen. Ik werk vooral met de lenormand kaarten in verschillende versies, en indien nodig met de Tarot (De grote arcana. IK doe ook aan channeling en de boodschappen van de overledenen ,de gidsen , de engelen en aartsengelen en meesters van het licht , dit vooral om op jezelf te werken om vooruit te komen. IK ben ook reikimaster en docente Light- body, en nog veel andere cursussen gevolgd die ten goede kwamen voor mijn werk. Ik probeer zoveel mogelijk alle vragen die je in je leven ,raad te geven zoals relatie en vriendschappen vragen. Alle vragen worden ook onder de loep genomen on de beste raad proberen te geven ook zakelijke vragen wel te verstaan. Dit door middel van de kaarten ook eventueel met gebruik van de pendel. Tevens werk ik ook met de engelen kaarten en kan ik ook een dagkaart trekken indien jullie dit vragen. Met een consult probeer ik u steeds een zo duidelijk mogelijke uitleg te geven in soms heel complexe situaties. Ik doe mijn best om een zo goed mogelijk antwoord te geven zodat je verder de goede weg bewandelt en ook terug in jullie kracht te komen. Indien nodig probeer ik ook om jullie te verder om op een positieve weg door het leven te staan. Ik hoop dat ik jullie mag helpen,dit is tevens ook mijn doelstelling, en ik zend iedereen heel veel lieve groeten en tot binnenkort.

Lees meer..

Reviews

Consulent Ria Blondeel heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support