Roberto - Box: 997 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Roberto

0 reviews

Heb jij behoefte aan ondersteuning, verduidelijking of een goed gesprek die jou kunnen helpen in het dagelijks leven? Wees welkom voor een gesprek!

Afwezig

Over mij

Mijn naam is Roberto een geboren medium met paranormale gaves. Je kan bij mij terecht komen over een lezing van het verleden, heden en toekomst. Maar ik ben er ook om jouw als luisterende oor bij te s

Mijn naam is Roberto een geboren medium met paranormale gaves. Je kan bij mij terecht komen over een lezing van het verleden, heden en toekomst. Maar ik ben er ook om jouw als luisterende oor bij te staan.

Heb jij advies nodig in het gene wat jouw blokkeert, dan ben ik er voor je.

Mijn spiritualiteit gaat terug in de tijd van mijn voorouders. Ze hebben mij de gaves laten voelen. Daarom ben ik ook jaren actief in deze wereld. Ik word door mijn hoofdgids begeleid om jouw te laten ervaren wat jij moet ervaren in onze consult.

Daarnaast ben ik ook een lifecoach, die jou kan begeleiden in je toekomst. Heb je vragen over zorg en adviezen nodig over hoe je met bijv verslaving kan omgaan? Dan ben ik er voor je.

Neem gerust contact met mij op. Geen enkele vraag is verkeerd!

Ben je tevreden met het consult, dan vraag ik je om een review voor mij achter te laten.

Liefs,
Roberto

Lees meer..

Reviews

Consulent Roberto heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support