Roos - Box: 492 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 492 (€ 0,90 p.m.)

Roos

Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Spiritueel bewustzijnscoach, vertrouwenspersoon, helende stem, kinderwens, samengestelde gezinnen, HSP

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 492 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Zijn er onderwerpen die je liever niet deelt met familie of vrienden? Bij mij kun je terecht. Ik geef GEEN antwoorden op jouw vragen. Alle antwoorden op je vragen zitten in jou. Alleen kun je niet

Zijn er onderwerpen die je liever niet deelt met familie of vrienden? Bij mij kun je terecht.

Ik geef GEEN antwoorden op jouw vragen. Alle antwoorden op je vragen zitten in jou. Alleen kun je niet helder zien, daarom bel je! Door mijn aanwezigheid zal alle RUIS wegvallen. Je zult zelfs voelen wat het antwoord is. Dat is waardevol

Jouw gevoelens en strubbelingen zijn veilig bij mij. Mijn kwaliteit is zachte kracht. Je voelt weer ruimte en ontspanning. Doordat jij opent, volgen daar inzichten. Ik houd van praktisch uitvoerbare tips.

Als kind heb ik veel last gehad van HSP-zijn en mijn antennes, dit zorgde voor veel fysieke klachten. Zij wezen mij de weg naar spirituele zelfontwikkeling. Meer dan 10 jaar heb ik een prachtig pad doorlopen met yoga, chi gong, soundhealing, Reiki-master, energetisch therapeut, intuïtief schilderen en veel in de natuur zijn. Ik laat me leiden door Moeder Natuur en het Universum als mijn gidsen. Mijn jaren lange ervaring zet ik met alle liefde in voor coaching.

Vooral onderwerpen waar een taboe op ligt hebben mijn interesse zoals seksualiteit, samengestelde gezinnen, zielscontact en kinderwens en natuurlijk spiritualiteit zelf.

Tijdens het bellen zet ik ook graag mijn helende stem voor jou in. Je voelt daarin Liefde stromen en koestering voor de mooie ziel die jij bent.

Lees meer..

Reviews

Consulent Roos heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de fantastische tip!

Eschinta - Juli 25 2018, 15:08
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support