Afwezig
Profielfoto van Roos 1

Roos

0 reviews

NIEUW - Gespecialiseerd in LOSLATEN en diepe transformatie van innerlijke blokkades! Specialized in Release Technique and Transformational Inner Work!

Afwezig

Over mij

Nieuw op dit platform Roos is een liefdevolle doch krachtige trainer & gecertificeerd coach/therapeut met een hart voor mensen. Ze is gedreven om het welzijn én het geluk van mensen te verhogen. M

Nieuw op dit platform

Roos is een liefdevolle doch krachtige trainer & gecertificeerd coach/therapeut met een hart voor mensen. Ze is gedreven om het welzijn én het geluk van mensen te verhogen. Met Roos ga je werkelijk diepzielduiken om datgene wat jouw geluk en welzijn in de weg staat op te speuren, los te laten en te transformeren.

Zij helpt jou bewegen....:
- van chaos naar innerlijke rust
- van onzekerheid naar zelfvertrouwen
- van zelfhaat naar zelfliefde
- van een negatieve naar een positieve mindset
- van slachtoffer naar vooruitgang
- van door het leven worstelen naar flow
- van louter overleven naar bloei
- van vastzitten naar loslaten
- van doemdenken naar vertrouwen
... en ze gebruikt diverse internationaal bekende methodes als unieke hefbomen.

Haar baanbrekende workshops en coaching leverden Roos veel erkenning en getuigenissen op.

Ook is zij de enige Nederlandstalige Licensed Heal Your Life® trainer ter wereld. Ze traint mensen tot trainer én coach in de methodiek van Louise Hay, een krachtige doch liefdevolle filosofie geworteld in de positieve psychologie en oude universele wijsheden.

Lees meer..

Reviews

Consulent Roos heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews