Rosa - Box: 334 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Rosa

0 reviews

Life coach | helder voelend | fotoreading | sjamanisme | liefde en relaties| opvoeding kinderen vastlopen in het leven | inzicht richting

Afwezig

Over mij

Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Rosa. Ik ben emotioneel healing en transformatie coach. En combineer sjamanistisch healing en trauma release in therapeutische behandelingen. Ik heb het vermogen i

Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Rosa. Ik ben emotioneel healing en transformatie coach. En combineer sjamanistisch healing en trauma release in therapeutische behandelingen. Ik heb het vermogen in te tunen op het emotioneel veld van anderen. Vanuit een innerlijk weten geef ik jou helderheid en richting in jou levenspad. Weet jij het allemaal even niet meer? Dan kan ik je helpen het vertrouwen weer terug te vinden.

Het leven geeft iedereen uitdagingen om van te leren. Het is niet altijd makkelijk te begrijpen wat het leven jou wilt leven jou wil vertellen. Zo blijven situaties zich herhalen. Door de oplopende emoties zien we dan vaak even door de bomen het bos niet meer.

Ik help je de situatie weer helder te zien. En geef jou inzicht en richting en vertrouwen. Ook jij hebt het vermogen om jezelf te herpakken. Te leren en te groeien van dat wat jij mee moet maken.

Met mijn spirituele gevoeligheid. Help ik jou met de juiste woorden de moed en kracht weer uit jezelf te halen. Ieder persoon is in zijn ware essentie licht en liefde. Dit is voor mensen soms moeilijk te voelen. Met de juiste woorden en mijn liefdevol open hart wakker ik de liefde, wijsheid en kracht weer aan die in jou zelf verborgen zit.

In mijn praktijk bevrijd ik mensen van diepe blokkades, trauma's en beperkende overtuigingen.
Zodat eigenliefde, kracht en geluk weer gevoelt kan worden.
En de levensenergie weer vrij kan stromen.

Lees meer..

Reviews

Consulent Rosa heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support