Roy06 - Box: 423 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Roy06

Ster Ster Ster Ster Ster
139 reviews

Telefoon & chat weer - Heldervoelend,Horend,Wetend, Ziend,intuitief Medium-To the point -Gecertificeerd Spiritueel &Communicatie,Gedrag coach

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Lieve jij, Welkom op mijn profiel Ik ben Roy en ik ben een hoog invoelend lichtwerker. Daarnaast ben ik een gecertificeerd spiritueel coach en daarnaast ben ik ook een gecertificeerd en deskundig

Lieve jij,

Welkom op mijn profiel
Ik ben Roy en ik ben een hoog invoelend lichtwerker. Daarnaast ben ik een gecertificeerd spiritueel coach en daarnaast ben ik ook een gecertificeerd en deskundig gedrag en communicatie coach. Als spiritueel coach werk ik met mijn heldervoelend, horende, wetende en ziende gaven in combinatie met de kaarten. Ook ben ik zeer intuitief. Ik werk qua kaarten met de Lenormand en zigeuner kaarten voor voorspellingen, Aimee's symbool kaarten als extra ondersteuning in inzichten en wat je het beste kan doen in een bepaalde situatie of in de connectie met een bepaald persoon. En de Tarot voor een uitgebreide karakter analyse en gemoedstoestanden.

Wilt u spirituele inzichten of een kijkje in uw nabije toekomst?
Met behulp van mijn gaven, kaarten en gids contact kijk ik een stukje mee op uw pad, de eerst komende tijd uw eerstvolgende transformatie proces. Ik kan niet verder kijken dan de eerst komende tijd. Uw volledige toekomst staat nog niet volledig vast. Ik werk enkel met concrete vragen of thema's en u kunt met veel vragen bij mij terecht in veel verschillende onderwerpen. Hoe meer u doorvraagt, hoe dieper wij komen tot de kern en hoe meer details u krijgt.
Ik en mijn gids doen geen voorspellingen omtrent uw gezondheid, overlijden, uitspraken van rechters & zwangerschappen. Met deze twee laatste onderwerpen kunnen wij uiteraard wel zien hoe u het gaat ervaren en beleven en wat u mag verwachten van anderen.

Samen met mijn gaven, gids, de kaarten en de pendel kijken wij graag met u mee.
Wij geven u inzichten en antwoorden zoals ze er nu voor liggen. De kansen en mogelijkheden die er nu liggen gebaseerd vanuit voorbestemming, energieën van uzelf en anderen, bepaalde levenslessen en karmische bedoelingen vanuit het hiernamaals.

Probeer het uit en laat u verrassen! Ik kan niet wachten om u te mogen ontmoeten.

Ik en mijn gids van hierboven vinden het allerbelangrijkste dat wij heel erg handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mens en voor elkaar en respect vanuit beide kanten.
Wanneer u ons test zult u bij voorbaat al vage of niet kloppende antwoorden kunnen krijgen. Wij zijn hier niet om ons te bewijzen en het gaat niet om ons, maar volledig om u.
Ik werk zuiver vanuit het hart. Dit betekent dat ik soms misschien een ander antwoord geef dan u had verwacht of gehoopt. Weet dat ik dit enkel en puur alleen geef vanuit mijn mijn hart met de beste en meest oprechte bedoelingen om u verder te helpen, zonder enkele kwade intensie of om u bewust pijn te doen. Ik ben hier om u te helpen, advies te geven en te helen waar ik kan en dat lukt enkel door de waarheid door te geven en het niet mooier/slechter voor u te maken dan dat ik door mag krijgen voor u.

Soms mag er een overleden dierbare doorkomen. Deze komen niet op commando en komen zelf door met wat ze u willen mee geven.

U krijgt alvast een voorproefje van onze levensspreuken waar ik heel erg in geloof:

1) Handel altijd zoveel mogelijk vanuit je hart en onvoorwaardelijke liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor de mens, liefde voor de situatie, Maar vooral ook niet geheel onbelangrijk: liefde voor jezelf! Eigenliefde.
2) Waar een wil is, is een weg!
3) Wat moeten we met concurrentie als blijkt dat iedereen uniek is.
4) Wat je creëert en aandacht geeft trek je naar je toe op je pad
5) Wat je uitstraalt heeft meteen effect op de ander en de situatie
6) Je krijgt terug wat je geeft.
7) Als je ergens vol in gelooft, ga er dan vol voor, dan krijg je het gedaan!

Bent u tevreden over het consult? Laat gerust een review achter. Die kan ik heel erg waarderen :)
Tot snel & warme spirituele groeten.

Roy

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Vreemdgaan +1

Reviews

Consulent Roy06 heeft 139 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Eindelijk kan ik je een review geven. Wat ben jij altijd goed. Al 6 jaar geef je mij duidelijk eerlijke en altijd kloppende voorspellingen. Weet nu al dat A. voor Juni contact zoekt. Roy je bent een topper. Dus lieve mensen, bij Roy zijn voor een consult, niet duur maar super kostbaar om te hebben

SchorpioenIngrid - December 28 2023, 00:01

Wat een super mooie en lieve review. Dankjewel lieverd. Ik help jou graag al jaren. Dankbaar hiervoor en ik wordt er helemaal stil van.Lfs

Roy06 - December 28 2023, 00:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Topper bedankt weer je zit altijd goedxxx

Moppie - Februari 21 2023, 23:36

Dankjewel lieverd. Super lief & het komt helemaal goed. Veel liefs Roy

Roy06 - Februari 22 2023, 00:12
Ster Ster Ster Ster Ster

In 1 woord....WOW! Hele rake dingen zei je... Hoop je snel weer eens te spreken!

Allure - Januari 30 2022, 21:41

Roy06 - Januari 30 2022, 22:45
Ster Ster Ster Ster

Lastig om te bepalen. Het klopt dat hij stress ervaart.. ik hoop maar dat het goed gaat met hem..

Anoniem - December 19 2021, 22:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn de gesprekken die we hebben! Jammer dat de tijd zo snel gaat! ♡

Liefie - Mei 05 2021, 17:01
Bekijk alle 139 reviews
nl en
Support