Aanwezig
Profielfoto van Sabine 11

Sabine

Ster Ster Ster Ster Ster
12 reviews

Zeer ervaren medium / helderziend. Toekomstvragen ? Loop je vast ? Krachtig in (ziels)liefde, werk, toekomst, overleden personen.

Aanwezig

Over mij

Yes, there your are! Superleuk dat je de moeite hebt genomen om mijn profiel te bekijken. Ik ben Sabine en heb al van kleins af aan het gevoel "anders" te zijn. Ik voelde dingen altijd aan, bewoog va

Yes, there your are!

Superleuk dat je de moeite hebt genomen om mijn profiel te bekijken.
Ik ben Sabine en heb al van kleins af aan het gevoel "anders" te zijn. Ik voelde dingen altijd aan, bewoog vaak vanuit situaties en informatie die ik door kreeg, zonder dat ik me toen bewust was van deze gave. Onbewust heb ik me daar achteraf gezien toch altijd op aangepast. Dit was zeker niet altijd makkelijk in mijn eigen leven, maar heeft me bovenal toch enorm veel gebracht.
Ik heb mezelf en alles wat daarbij hoort in mijn huidige leven omarmt en de uitdagingen die ik zelf heb ervaren nu omgezet als kracht.

Ik ben tien jaar aan het werk als zelfstandig (spiritueel medium ) coach, opsteller, behandelaar mentor en inspirator om mensen (jong en oud) te mogen begeleiden.

Het helpen, begeleiden en/of leiden van mensen naar hun eigen authentieke versie vind ik enorm waardevol. Voor iedereen is er een eigen pad wat je zelf mag (leren) bewandelen en waarop jouw eigen potje goud te vinden is. Het leven komt en gaat.... Hoe loopt jouw weg, welke uitdagingen heb jij?

Wees niet bang, maar pak je uitdagingen aan, breng ze bij mij in en ik help jou graag verder...

Ik sta voor jou klaar om alle vragen en uitdagingen samen met jou aan te gaan en te bekijken. Ik ben vooral heel goed in vragen die gaan over relaties, (ziels)liefde, werk, business, , familie en vriendschapsissues, vitaliteit, hooggevoeligheid en/of opvoedvragen. Je kunt deze op een fijne, vertrouwde manier inbrengen waar ik vlot en duidelijk zal typen en/of een fijn en warm gesprek met je voer zodat je zoveel mogelijk informatie en richting kunt krijgen
Ik voel graag in op jouw energie en/of die van betrokken personen en kan middels diverse energetische/lichaamsgerichte testen, kaarten, en/of beelden snel helder krijgen wat er speelt en vooral wat er nu voor jou juist nodig is.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +4
  • Zielsverwanten +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Spirituele ontwikkeling +1

Reviews

Consulent Sabine heeft 12 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel weer! Fijn om je te spreken. Lfs Louise

Lous - September 29 2022, 22:34

Dank ! En zet m weer op!

Sabine - September 30 2022, 08:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Duidelijk en eerlijk fijn om te horen we komen bij elkaar goed medium

Riet - September 16 2022, 08:48

Altijd welkom en het komt zeker goed!

Sabine - September 16 2022, 20:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Echt super amazing! Kreeg hele duidelijke antwoorden en had het gevoel dat ik er ook echt daadwerkelijk wat aan heb! Wilde graag nog een keer terugkomen alleen met chat kom ik er (weer) niet doorheen helaas!

Lotusflower - September 15 2022, 20:05

Fijn lieverd! Altijd weer welkom om een nieuwe poging te wagen... geen idee waar het mis gaat, maar ik ben er vast snel weer!

Sabine - September 15 2022, 21:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Dat was een fijn gesprek, mooie inzichten waar ik iets mee kan, thanks zeer waardevol.

peter - September 15 2022, 13:36

Dank! Succes met alles en altijd welkom!

Sabine - September 15 2022, 15:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Super !! en wat een positieve vibe!!!! graag bellen ja! kan dat?

September 14 2022, 13:13

wat fijn te horen! Ja hoor dat kan. Afhankelijk van mijn dagprogramma zet ik deze optie aan. Altijd welkom!

Sabine - September 14 2022, 15:06
Bekijk alle 12 reviews