Afwezig
Profielfoto van Sandra 1

Sandra

0 reviews

Life coach, heldervoelend, HSP, zelfliefde is de key, wet van aantrekkingskracht. Ik help je je innerlijke kracht terug te vinden.

Afwezig

Over mij

Welkom op mijn profiel! Loop je regelmatig vast? Merk je dat je vaak in het negatieve blijft hangen, door oude en niet meer werkende overtuigingen? Dan kan ik je helpen deze om te buigen, zodat het v

Welkom op mijn profiel!

Loop je regelmatig vast? Merk je dat je vaak in het negatieve blijft hangen, door oude en niet meer werkende overtuigingen? Dan kan ik je helpen deze om te buigen, zodat het voor jou ook meer gaat stromen. Samen gaan we jouw oude negatieve levensverhaal herschrijven naar een veel mooiere en positievere levensverhaal. Waardoor alles meer gaat stomen en je nog meer gaat manifesteren.

Ook als je behoefte hebt aan een luisterend oor dan ben je van harte welkom. Je hart luchten doet wonderen. Iedereen komt weleens op een punt dat je het even niet meer weet. Ik kan je helpen hier uit te komen.
Ik motiveer graag mensen en help je anders naar situaties aan kijken.

Lees meer..

Reviews

Consulent Sandra heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews