Saphira - Box: 576 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 576 (€ 0,90 p.m.)

Saphira

0 reviews

Van uit mijn verbinding met het grote geheel kan ik jou in licht en liefde bijstaan op momenten dat jouw pad moeilijk te bewandelen is.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 576 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wat vooral belangrijk is als je met levensvragen zit of een bepaald probleem waar je niet doorheen komt, is inzicht in de situatie en oplossingsgericht denken. Hierbij wil ik jou heel graag helpen omd

Wat vooral belangrijk is als je met levensvragen zit of een bepaald probleem waar je niet doorheen komt, is inzicht in de situatie en oplossingsgericht denken. Hierbij wil ik jou heel graag helpen omdat ik vanuit een niet betrokken emotionele verbinding, de dingen helder kan maken.
In mijn hulpverlening maak ik gebruik van Lenormand kaarten, mijn opleiding als bewustzijnscoach en een hoop levenservaring.
Geen enkele vraag of probleem is taboe, elk probleem, hoe zwaar of apart ook, is menselijk. Van uit mijn verbinding met het grote geheel kan ik jou in licht en liefde bijstaan op momenten dat jouw pad moeilijk te bewandelen is.

Lees meer..

Reviews

Consulent Saphira heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support