Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 809 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Saskia Krimp 1

Saskia Krimp

0 reviews

Holistisch opvoed-kindercoach, magnetiseur, medium, kaartleggingen, pendelen,rouwverwerking.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 809 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Saskia Krimp. Ik heb sinds dit jaar een holistisch opvoed-kindercoach. Hierbij magnetiseer ik ook binnen mijn praktijk. Sinds mijn jeugd heb ik ook contact met overleden mensen en andere

Mijn naam is Saskia Krimp. Ik heb sinds dit jaar een holistisch opvoed-kindercoach. Hierbij magnetiseer ik ook binnen mijn praktijk. Sinds mijn jeugd heb ik ook contact met overleden mensen en andere energiesoorten. Het kan zijn dat ik je hiermee mag helpen om het verlies van je dierbare te mogen verwerken of antwoorden te geven die je zocht.

Als medium mag ik u dus helpen. Dat kan zijn een gesprek met een overleden iemand, een oracle legging, een pendelsessie of op basis van energie die ik voel. Of een behandeling magnetiseren.
Het werken met energie vindt ik erg fijn, omdat je de balans die kwijt was weer mag terugvinden. Op welk niveau het ook is.

Lees meer..

Reviews

Consulent Saskia Krimp heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews