Selyse - Box: 2239 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2239 (€ 0,90 p.m.)

Selyse

Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Ervaren Medium, Helderziend&Helderhorend, Spirituele Coach, Tarot, Numerologie, Nieuwetijdskinderen & Human Design. Ik sta voor je klaar!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2239 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben Selyse, ik ben nu enkele jaren actief als Spiritueel Coach. Door de begeleiding die ik ontvang van mijn eigen spirituele gidsen kan ik jou helpen naar antwoorden. Misschien ben je op zoek naar

Ik ben Selyse, ik ben nu enkele jaren actief als Spiritueel Coach. Door de begeleiding die ik ontvang van mijn eigen spirituele gidsen kan ik jou helpen naar antwoorden. Misschien ben je op zoek naar een bevestiging dat je op het juiste pad bent? Ik begeleid je graag in jou zoektocht naar spirituele waarheid. Van uit mijn eigen ervaring en jaren van leren en verbinding met mijn gidsen wil ik jou ondersteuning geven en helpen met jou spirituele groei

Als je op zoek bent naar informatie die verborgen is, problemen ondervindt bij het nemen van een belangrijke beslissing of een antwoord nodig bent voor een dringende kwestie, dan is dit de kans om die informatie te ontvangen!
In een reading stem ik mij af op jouw hoger zelf en jou gidsen om de waarheid te ontvangen die gehoord wil worden.

Een consult brengt licht op je levensvragen en geeft je zicht op je levensweg, jouw specifieke talenten, lessen, blokkades

Ik kan je op talloze manieren helpen om jou licht te stralen op het onbekende. De toekomst houdt veel voor ons verborgen, maar met mijn hulp en inzicht geef ik je handvaten om je hier op voor te bereiden.

Ik zorg voor een nieuw licht op de zaken waarmee je weer vooruit kan en met deze kennis kan je vol vertrouwen de toekomst tegemoet tredden.

Ik bied spirituele begeleiding die toegankelijk, krachtig en impactvol is. Ik doe dit op een ethische, oprechte manier met liefde, genezing en evolutie die mijn praktijk leiden. 

Lees meer..

Reviews

Consulent Selyse heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Selyse heeft me heel goed te woord gestaan. Ze is eerlijk in wat ze doorkrijgt en zegt. Zal haar over wat maanden laten weten hoe dat uitgepakt heeft. Dank nogmaals en liefs, Annemiek

annemiek - Augustus 17 2021, 16:25
Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor je chat gesprek selyse! Ik heb een goed gevoel bij je en hoop dat je gelijk krijgt! :-)

Juli 23 2021, 12:34
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support