Shaksi - Box: 672 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 672 (€ 0,90 p.m.)

Shaksi

Ster Ster Ster Ster Ster
32 reviews

Bekend MediumChanneler van TV , Bladen en Paranormale Beurzen sinds 1989 , werkt van uit de Indiase spirituele kennis en kunde.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 672 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

ShaksiGopal startte met spirituele diensten sinds 1989 via Paranormale alternatieve beurzen waar Shaksi zich als medium channeler ter dienst neerzette . Later werd hij bekend van door bekende TV pr

ShaksiGopal startte met spirituele diensten sinds 1989 via Paranormale alternatieve beurzen waar Shaksi zich als medium channeler ter dienst neerzette . Later werd hij bekend van door bekende TV programma's waar je gebruik kon maken van een medium consult. WERKWIJZE : Stel uw vraag en heb pen en papier bij de hand. Informatie kan soms kort en krachtig zijn ander keer heel uitgebreid . Verwijst veel naar hulpmiddelen die je kan toepassen vb: Meditatie, Stenen , kleuren, en Rituelen . Als coach begeleid ShaksiGopal je in dat wat je in het HEDEN nodig hebt. Weet dat TOEKOMST niet vast staat en dat wij een VRIJE wil hebben .Verwacht geen consult waar Shaksi naar je mond praat . Bewustwording is waar het Leven om draait. Leef en laat Leven .Tijdens een consult wordt er altijd Energie naar je toe gestuurd ,vandaar de vraag Neem je zelf even in gedachten zodat Shaksi zich op je kan Concentreren . Velen maken ook gebruik van een geleide meditatie om rust in hun lichaam of geest te ervaren . Elk weekenden is hij te consulteren op de - Paraviewbeurs - waar je ook je handen kunt laten lezen of een healing kunt ontvangen . Chroom je nergens voor gekke vragen bestaan niet zolang er met respect met elkaar omgegaan wordt. Het gebeurt zelden dat ik geen consult kan of mag geven vanuit mijn gids dan verwijs ik naar de vele collega's op deze lijn .

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Zelfbewustzijn +1

Reviews

Consulent Shaksi heeft 32 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Shaksi, bedankt voor je luisterend oor en de feedback die je me gaf. Ik zal echt proberen om mijn voet tussen de deur te houden nu ik weet dat die nog niet gesloten is en nog twee weken wachten. Daarna zal ik pas het “verkeerde “ pad gaan bewandelen.

Februari 27 2023, 02:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank u wel. Het was een goed gesprek en dit gaf meer helderheid in mijn situatie.

Amian - November 08 2022, 00:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Leuk gesprek gehad en hij krijgt veel door. Ben tevreden!

annemiek - Maart 21 2022, 15:44

Shaksi - Maart 21 2022, 16:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor het spiegelen! Veel liefs

Anoniem - September 17 2021, 15:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn

1111 - September 05 2021, 22:55
Bekijk alle 32 reviews
nl en
Support