Shannon - Box: 802 - Topconsulenten.nl

In gesprek

Shannon

Ster Ster Ster Ster Ster
944 reviews

Aangeboren helderwetend en voelend, sterke intuïtie, liefde, relatie, werk, Tweelingzielen, inzichten in jezelf en situaties, NLP coach

In gesprek

Over mij

Welkom op mijn profielpagina! Mijn naam is Shannon. Als kind voelde en doorzag ik al vele situaties en dit heb ik door de jaren heen steeds meer en sterker ontwikkeld. Ik heb hiervoor reiki, shambal

Welkom op mijn profielpagina!
Mijn naam is Shannon. Als kind voelde en doorzag ik al vele situaties en dit heb ik door de jaren heen steeds meer en sterker ontwikkeld. Ik heb hiervoor reiki, shamballa en sjamanistische inwijdingen gekregen en heb de opleiding chakratherapie en intuïtie gevolgd. Ook heb ik HBO psychologie en coaching gedaan en ben in het bezit van mijn NLP Practioner diploma.
Door middel van mijn heldervoelend en helderwetendheid en mijn sterke intuïtie geef ik je de inzichten en oplossingen bij problemen met liefde, relaties, werk en bij stress en burn-out. Tijdens ons gesprek stem ik mij af op jouw energie waarmee ik ook direct helende energie naar jou en jouw omgeving stuur.
Als ondersteuning gebruik ik de Lenormand- en de Tweelingzielkaarten en samen met jou vind ik de antwoorden op al jouw vragen.
Ook ben ik gespecialiseerd in het ondersteunen bij transformatieprocessen. Ik help je de oorzaken te vinden van wat er niet lekker loopt in je leven en waardoor je steeds weer lijkt terug te vallen in oude patronen. Met het vinden van de obstakels die in de weg staan coach ik je naar een rustig, gelukkig leven waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Ook ben ik een luisterend oor voor alles wat je dwars zit en kwijt wil.

Maak gerust een belafspraak als ik met pauze of in gesprek ben. Ik bel je dan zo snel mogelijk op!

Heb je het consult als prettig ervaren? Dan zou ik het fijn vinden als je een review achterlaat zodat anderen kunnen zien hoe ik werk. Ook vind ik het fijn als je het hartje aanklikt om mij te volgen zodat je weet wanneer ik online ben. Alvast hartelijk dank en tot gauw!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +183
 • Zielsverwanten +20
 • Tweelingzielen +54
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +24
 • Zelfbewustzijn +3
 • Spirituele ontwikkeling +1
 • Helderziendheid +16
Life Coaching icon
Life Coaching +22
 • Levensvragen +8
 • Geluk +7
 • Intuïtie +1
 • Welzijn +1
 • Stress +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +5
 • Lenormandkaarten +3
 • Kaartleggingen Algemeen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +15
 • Carrière +3
 • Financiën +3
 • Levensinrichting +2
 • Gezinsplanning +1

Reviews

Consulent Shannon heeft 944 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks ❤❤

Anoniem - December 01, 19:06

Graag gedaan❤️❤️

Shannon - December 01, 23:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Shannon, het was een kort gesprekje maar genoeg om terug in vertrouwen te komen. Heel het proces zal nog wel een tijdje duren denk ik....zal nog wat meer geduld moeten hebben 🙏 Bedankt voor jouw steun en voor jouw luisterend oor...je bent geweldig. Liefs en knuffel D❤❤xx

Luna1 - November 29, 16:48

Heel graag gedaan. Fijn dat ik je kon helpen. Het gaat goed❤️❤️

Shannon - November 29, 17:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Tnx lieverd

Anoniem - November 26, 21:43

Graag gedaan❤️❤️

Shannon - November 26, 23:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Dag lieverd, zoals steeds was het een fijn, verhelderend gesprek. Je hebt me terug wat gerustgesteld, heel hartelijk bedankt hiervoor🙏 ik kan terug achterover gaan leunen... You're the best! veel liefs en dikke knuffel D❤❤ xx

Luna1 - November 26, 20:32

Heel graag gedaan. Alles is op de goede weg! Knuffel terug❤️❤️

Shannon - November 26, 23:09
Ster Ster Ster Ster Ster

The best❤❤

Anoniem - November 24, 18:01

Dank je wel!❤️❤️

Shannon - November 24, 18:04
Bekijk alle 944 reviews
nl en
Support