Pauze
Profielfoto van Shannon 71

Shannon

Ster Ster Ster Ster Ster
642 reviews

Aangeboren helderwetend en voelend, sterke intuïtie, liefde, relatie, werk, Tweelingzielen, Wet van Aantrekking, transformatie, NLP-coach

Pauze

Over mij

Welkom op mijn profielpagina! Mijn naam is Shannon. Als kind voelde en doorzag ik al vele situaties en dit heb ik door de jaren heen steeds meer en sterker ontwikkeld. Ik heb hiervoor reiki, shambal

Welkom op mijn profielpagina!
Mijn naam is Shannon. Als kind voelde en doorzag ik al vele situaties en dit heb ik door de jaren heen steeds meer en sterker ontwikkeld. Ik heb hiervoor reiki, shamballa en sjamanistische inwijdingen gekregen en heb de opleiding chakratherapie en intuïtie gevolgd. Ook heb ik HBO psychologie en coaching gedaan en ben in het bezit van mijn NLP Practioner diploma.
Door middel van mijnheldervoelend en helderwetendheid en mijn sterke intuïtie geef ik je de inzichten en oplossingen bij problemen met liefde, relaties, werk en bij stress en burn-out. Tijdens ons gesprek stem ik mij af op jouw energie waarmee ik ook direct helende energie naar jou en jouw omgeving stuur.
Als ondersteuning gebruik ik de Lenormand- en de Tweelingzielkaarten en samen met jou vind ik de antwoorden op al jouw vragen.
Ook ben ik gespecialiseerd in het ondersteunen bij transformatieprocessen. Ik help je de oorzaken te vinden van wat er niet lekker loopt in je leven en waardoor je steeds weer lijkt terug te vallen in oude patronen. Met het vinden van de obstakels die in de weg staan coach ik je naar een rustig, gelukkig leven waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Ook ben ik een luisterend oor voor alles wat je dwars zit en kwijt wil.
Maak gerust een belafspraak als ik met pauze of in gesprek ben. Ik bel je dan zo snel mogelijk op!
Tijdens ons gesprek zal ik je niet om een review vragen. De tijd die jij betaalt, wil ik optimaal gebruiken om jouw vragen te beantwoorden en je adviezen en inzichten te geven. Deze tijd is van jou en niet van mij. Het plaatsen van een review heeft ook niets te maken met helende energie die ik dan naar je kan sturen, dit gebeurt al tijdens ons consult.
Dus: heb je het consult als prettig ervaren? Dan zou ik het fijn vinden als je een review achterlaat zodat anderen kunnen zien hoe ik werk. Ook vind ik het fijn als je het hartje aanklikt om mij te volgen zodat je weet wanneer ik online ben. Alvast hartelijk dank en tot gauw!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +105
 • Zielsverwanten +13
 • Tweelingzielen +36
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +19
 • Zelfbewustzijn +3
 • Helderziendheid +14
Life Coaching icon
Life Coaching +18
 • Levensvragen +7
 • Geluk +6
 • Intuïtie +1
 • Stress +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +4
 • Lenormandkaarten +2
 • Kaartleggingen Algemeen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
 • Carrière +1
 • Financiën +2
 • Levensinrichting +2

Reviews

Consulent Shannon heeft 642 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Shannon ?????? geen woorden voor. Je bent erg super goed liefs xxx W

WiN - Vandaag, 19:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor je duidelijke uitleg en fijn dat je zoveel begrijpt. Het helpt mij enorm groeien en ook mijn pad naar het geluk te bewandelen. Super! Liefs, x

Sunfl268 - Gisteren, 23:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Tnx topper.❤️❤️

Anoniem - Gisteren, 17:56

Graag gedaan!❤️❤️

Shannon - Gisteren, 19:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Tnx lieveling

Anoniem - Januari 28, 20:21

❤️❤️

Shannon - Januari 28, 20:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Shannon, het was, zoals altijd trouwens, een mooie duidelijke legging...al lijkt er weinig in beweging te komen langs zijn kant...we hopen weer op betere tijden...time will tell! Bedankt lieverd voor je steun en een luisterend oor, je bent geweldig ❤ liefs en dikke knuffel , D❤❤xx

Luna1 - Januari 28, 15:37

Dank je wel lieverd en heel graag gedaan. Het is moeilijk als je niks hoort en ziet maar het komt goed. Dikke knuffel❤️

Shannon - Januari 28, 20:49
Bekijk alle 642 reviews