Sharon - Box: 122 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Sharon

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Helder-wetend, -ziend en -voelend | intuïtief | empathisch| Kaartlegging| hypnotherapeut| NLP-master| Liefde & relatiecoach.

Afwezig

Over mij

Hallo daar, Mijn naam is Sharon. Wat leuk dat je de moeite neemt om hier een kijkje te nemen. Hoewel ik nieuw ben op dit platform, breng ik meer dan 15 jaar ervaring als hypnotherapeut, NLP-master,

Hallo daar,

Mijn naam is Sharon.
Wat leuk dat je de moeite neemt om hier een kijkje te nemen. Hoewel ik nieuw ben op dit platform, breng ik meer dan 15 jaar ervaring als hypnotherapeut, NLP-master, en een achtergrond als natuurgeneeskundig therapeut met me mee.
Als klein meisje zag en voelde ik al meer dan de gemiddelde mens. Ik deed voorspellingen die uitkwamen. Deze gave heb ik lange tijd weggestopt vanwege de reacties van mensen die het als vreemd en zelfs eng beschouwden.
Na een bijna-doodervaring in 1996 kreeg mijn spirituele groei een enorme impuls en openden zich nieuwe deuren. Sindsdien twijfel ik niet meer aan spirituele inzichten en gebruik ik mijn kennis dagelijks in mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut, waarbij ik mensen help bij het overwinnen van blokkades.

Als ervaren medium sta ik klaar om je te begeleiden als je vastloopt en behoefte hebt aan antwoorden of advies. Ik maak gebruik van Lenormand-kaarten om inzicht te bieden in het verleden, heden en de toekomst. Specifieke vragen licht ik graag toe op basis van het kaartpatroon. Indien nodig maak ik gebruik van mijn pendel en/of biotensor voor extra inzicht in bepaalde situaties.

Als coach bied ik niet alleen advies, maar ook een luisterend oor. Mijn helder-wetendheid, helderziendheid, en helder-voelend vermogen stellen me in staat om no-nonsense advies te geven op diverse levensgebieden, zoals liefde en relaties, omgaan met narcisme, borderline, carrière, financiën, en andere levensvragen.

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je begeleiding of inzichten nodig hebt.

Als je tevreden bent met een consult van mij, zou ik het waarderen als je een review achterlaat. Vaak krijg ik na het verbreken van de verbinding nog boodschappen door, die ik dan alsnog in een reactie op jouw review met je kan delen.
Dank je wel!

Een probleem is pas een probleem, omdat je al het andere (wat geen probleem is) niet meer ziet.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Carrière +1

Reviews

Consulent Sharon heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Zeker een aanrader!

Annemie - Maart 09, 16:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed te woord gestaan door Sharon. Ze heeft duidelijk ervaring en kent haar vak. Weet nu waar ik rekening mee lag houden fndat het proces nog even gaande is nogmaals veel dank en liefs

annemiek - Februari 05, 11:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Heldere en accurate info. Dank!

Gladness - Januari 27, 16:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn consult en goede inzichten!

November 16 2023, 08:56

Het gaat goed komen, maar pas op voor manipulatie (van een vrouw met donker haar). (deze info kreeg ik nog binnen. ;-)

Sharon - November 16 2023, 09:12
Bekijk alle 4 reviews
nl en
Support