Sharon - Box: 122 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Sharon

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Helder-wetend, -ziend en -voelend | intuïtief | empathisch| Kaartlegging| hypnotherapeut| NLP-master| Liefde & relatiecoach| Healing op afstand.

Afwezig

Over mij

Hallo daar, Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Sharon, en het verheugt me dat je de moeite neemt om hier een kijkje te nemen. Hoewel ik nieuw ben op dit platform, breng ik meer dan 15 jaar ervarin

Hallo daar,

Welkom op mijn profiel!
Mijn naam is Sharon, en het verheugt me dat je de moeite neemt om hier een kijkje te nemen. Hoewel ik nieuw ben op dit platform, breng ik meer dan 15 jaar ervaring als hypnotherapeut, NLP-master, en een achtergrond als natuurgeneeskundig therapeut met me mee.
Als klein meisje zag en voelde ik al meer dan de gemiddelde mens. Ik deed voorspellingen, die uitkwamen. Ik heb deze gave vervolgens lang weggestopt, omdat veel mensen het raar en zelfs eng vonden.
Na een bijna-doodervaring in 1996 heeft mijn spirituele groei een enorme impuls gekregen. Nu integreer ik deze kennis dagelijks in mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut, waarbij ik mensen help bij het overwinnen van blokkades.

Als ervaren medium ben ik beschikbaar om je te begeleiden wanneer je vastloopt en behoefte hebt aan antwoorden of advies. Ik maak gebruik van Lenormand kaarten om inzicht te bieden in het verleden, heden en de toekomst, waarbij ik specifieke vragen graag helder toelicht op basis van het kaartpatroon. Indien nodig, maak ik gebruik van mijn pendel en/of biotensor voor extra inzicht in bepaalde situaties.

Als coach bied ik niet alleen advies, maar ook een luisterend oor. Mijn helder-wetendheid, helderziendheid, en helder-voelend vermogen stellen me in staat om no-nonsense advies te geven op diverse levensgebieden, zoals liefde en relaties, omgaan met narcisme, borderline, carrière, financiën, en andere levensvragen.

Bovendien bied ik energetische aura- en chakra-healing op afstand aan, wat kan bijdragen aan welzijn en balans. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je begeleiding of inzichten nodig hebt.

Als je tevreden bent met een consult van mij, zou ik het op prijs stellen als je een review achterlaat. Vaak krijg ik wanneer de verbinding verbroken is nog boodschappen door, die ik in een reactie op jouw review alsnog kan geven.
Dank je wel!

Een probleem is pas een probleem, omdat je al het andere (wat geen probleem is) niet meer ziet.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Carrière +1

Reviews

Consulent Sharon heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn consult en goede inzichten!

November 16, 08:56

Het gaat goed komen, maar pas op voor manipulatie (van een vrouw met donker haar). (deze info kreeg ik nog binnen. ;-)

Sharon - November 16, 09:12
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support