Shaz - Box: 891 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 891 (€ 0,90 p.m.)

Shaz

0 reviews

levensvragen - je innerlijke wijsheid & eigen kracht aanboren, verbinding met jezelf en anderen herstellen - luisterend oor, toegankelijk & positief

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 891 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Shaz. Moeder van twee tiener zonen. In het dagelijks leven geef ik cacao ceremonies, zing ik mijn eigen songs en begeleid ik mensen in hun zoektocht naar zichzelf

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Shaz. Moeder van twee tiener zonen. In het dagelijks leven geef ik cacao ceremonies, zing ik mijn eigen songs en begeleid ik mensen in hun zoektocht naar zichzelf en hun purpose hier op aarde.

In deze bijzondere tijd, staan we meer dan ooit voor flink wat uitdagingen. We missen de connectie. Met anderen en veelal ook met onszelf.
Juist nu worden we uitgenodigd voor onze eigenheid en waarheid te kiezen, weer in onze kracht te gaan staan en te voelen wie we zijn en wat onze missie hier op aarde is.
Een spannende reis waar ik je graag bij begeleid.

Ik bied een luisterend oor, help je je innerlijke wijsheid weer aan te boren en te vertrouwen op je eigen kracht. Zodat je de uitdagingen die je ervaart, om kunt buigen en kunt zien als mooie levenslessen die je helpen op je pad.
Ik geef je tools om weer thuis te komen in jezelf, je eigen waarheid te voelen en daarnaar te leven. In harmonie met jezelf en je omgeving.

Wat kernwoorden die bij mij passen:
Intuïtief, inlevend, rustig, gegrond, toegankelijk, oordeelloos, speels, luchtig, positief en creatief.

Voel je vrij me een bericht te sturen als je vragen hebt of eerst wat over jezelf wilt vertellen. Ook voor het maken van een belafspaak kun je me berichten.

Lieve groet,
Shaz

Lees meer..

Reviews

Consulent Shaz heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support