Sherida - Box: 978 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 978 (€ 0,90 p.m.)

Sherida

0 reviews

Zielsconnecties | Zelfliefde | Innerlijke heelheid | Bewust worden van innerlijke blokkades | Life mission | Manifesteren | Plantmedicijnen

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 978 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wees welkom. Mijn naam is Sherida Oldenstam. Al vanaf jongs af aan ben ik mij bewust van de diepere lagen van de realiteit en de roep van mijn ziel om diep bij mezelf naar binnen te gaan om mezelf te

Wees welkom. Mijn naam is Sherida Oldenstam. Al vanaf jongs af aan ben ik mij bewust van de diepere lagen van de realiteit en de roep van mijn ziel om diep bij mezelf naar binnen te gaan om mezelf te helen en de heelheid en eenheid van alles weer te ervaren.
Door mijn spirit teachers, mijn zielsconnectie, plantmedicijnen, meditatie, de natuur en vele opleidingen en cursussen heb ik kunnen opruimen en loslaten wat de verbinding met mijn essentie, zelfliefde en heelheid in de weg stond.

Nu ben ik diep verbonden met mezelf, hou ik van mezelf, laat ik me leiden door mijn intuïtie en leid ik een magisch, vreugdevol en betekenisvol leven.

Met heel veel liefde help ik je graag vanuit mijn intuïtie met het bewust worden van de diepere onderliggende patronen van hetgeen waar je mee zit, je probleem of de dingen die je wilt veranderen.

Lees meer..

Reviews

Consulent Sherida heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support