Shirley Celadonia - Box: 747 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 747 (€ 0,90 p.m.)

Shirley Celadonia

0 reviews

Lifecoach/ Intuïtief coach, Steun bij Rouw en Verlies, Luisterend-oor. Waar kan ik je mee helpen?

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 747 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Shirley Celadonia, als “Intuïtief “ coach zoek ik contact met jouw  “Positieve Innerlijke Stem” en vanuit dat zelfvertrouwen zal ik je coachen.  Deze universele energie wil i

Mijn naam is Shirley Celadonia, als “Intuïtief “ coach zoek ik contact met jouw  “Positieve Innerlijke Stem” en vanuit dat zelfvertrouwen zal ik je coachen. 
Deze universele energie wil ik benutten om jou te helpen op je levenspad. In een consult kan ik met je meedenken en met je meevoelen welke nieuwe wegen en mogelijkheden er voor jou zijn.

Ik bied een “Luisterend” oor bij levensfase problemen en mooie levensgebeurtenissen. Door te praten over je problemen wordt er vaak al een hoop duidelijk. Praten over verlies en rouw verzacht je pijn en je verdriet. Door te praten over je dromen en hartenwensen laat je ze leven en werkelijkheid worden.

Vertrouw jezelf en geef jezelf een kans om opnieuw te beginnen. Er is altijd een uitweg, ook als het noodlot toeslaat. 

Achtergrond
Mijn groeiproces in het Intuïtief coachen (heldervoelen en helderweten) heeft zich gedurende mijn arbeidzame jaren verder ontwikkeld en werd ik mij bewuster van mijn aanleg. Als personeelsfunctionaris in diverse organisaties heb ik medewerkers mogen begeleiden, enthousiast maken, opbeuren en troost bieden.

Mij is verteld dat ik opensta voor problemen van een ander en ik oordeel niet. Ze hebben het gesprek als veilig ervaren. Nu zoveel jaar verder ben ik ondertussen gepensioneerd en merk ik dat ik meer kan betekenen voor mijn medemens door mijn opgedane ervaringen en mogelijke oplossingen te delen. Ik wil mijn kennis en levenservaring benutten om anderen te helpen op hun levensweg.

Opleiding
Na eerst een technische opleiding te hebben voltooid, heb ik later de Sociale Academie gedaan. Aanvullend hieraan heb ik een opleiding tot Lifecoach gevolgd, Chakrapsychologie, Reiki 1en Reiki 2. U kunt vertrouwen op mijn zwijgplicht. 

Ik geef geen: 
Medisch advies
Medicijn advies
Toekomstvoorspellingen
Helderziendheid consulten

Lees meer..

Reviews

Consulent Shirley Celadonia heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support