Shirley Celadonia

Lifecoach/ Intuïtief coach, Steun bij Rouw en Verlies, Luisterend-oor. Waar kan ik je mee helpen?

Gebeld worden door Shirley Celadonia?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel niet bereikbaar


  • Te bereiken op:
  • 070 - 7000 000 (via credits)
  • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
  • Afwezig
  • Boxnummer 747
  • Rekent € 0,80 per minuut

Profiel

  • Levensvragen
  • Life Coaching

Mijn naam is Shirley Celadonia, als “Intuïtief “ coach zoek ik contact met jouw  “Positieve Innerlijke Stem” en vanuit dat zelfvertrouwen zal ik je coachen. 
Deze universele energie wil ik benutten om jou te helpen op je levenspad. In een consult kan ik met je meedenken en met je meevoelen welke nieuwe wegen en mogelijkheden er voor jou zijn.

Ik bied een “Luisterend” oor bij levensfase problemen en mooie levensgebeurtenissen. Door te praten over je problemen wordt er vaak al een hoop duidelijk. Praten over verlies en rouw verzacht je pijn en je verdriet. Door te praten over je dromen en hartenwensen laat je ze leven en werkelijkheid worden.

Vertrouw jezelf en geef jezelf een kans om opnieuw te beginnen. Er is altijd een uitweg, ook als het noodlot toeslaat. 

Achtergrond
Mijn groeiproces in het Intuïtief coachen (heldervoelen en helderweten) heeft zich gedurende mijn arbeidzame jaren verder ontwikkeld en werd ik mij bewuster van mijn aanleg. Als personeelsfunctionaris in diverse organisaties heb ik medewerkers mogen begeleiden, enthousiast maken, opbeuren en troost bieden.

Mij is verteld dat ik opensta voor problemen van een ander en ik oordeel niet. Ze hebben het gesprek als veilig ervaren. Nu zoveel jaar verder ben ik ondertussen gepensioneerd en merk ik dat ik meer kan betekenen voor mijn medemens door mijn opgedane ervaringen en mogelijke oplossingen te delen. Ik wil mijn kennis en levenservaring benutten om anderen te helpen op hun levensweg.

Opleiding
Na eerst een technische opleiding te hebben voltooid, heb ik later de Sociale Academie gedaan. Aanvullend hieraan heb ik een opleiding tot Lifecoach gevolgd, Chakrapsychologie, Reiki 1en Reiki 2. U kunt vertrouwen op mijn zwijgplicht. 

Ik geef geen: 
Medisch advies
Medicijn advies
Toekomstvoorspellingen
Helderziendheid consulten

Reviews

Consulent Shirley Celadonia heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Deze consulent heeft (nog) geen reviews met een bericht.

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: