Sironie - Box: 540 - Topconsulenten.nl

Aanwezig

Sironie

Ster Ster Ster Ster
17 reviews

Medium - Coach - Intuitief - heldervoelend/horend - Droomanalyse

Aanwezig

Over mij

Dag lieve mensen, Ik ben Sironie een krachtige lichtwerker en spirituele coach. Via mijn gidsen sta ik in contact met de astrale Lichtwezen. Ik beschik over sterke helende energieën en kan ook uw p

Dag lieve mensen,
Ik ben Sironie een krachtige lichtwerker en spirituele coach. Via mijn gidsen sta ik in contact met de astrale Lichtwezen. Ik beschik over sterke helende energieën en kan ook uw pijn op afstand verlichten. Ik geef liefdevol inzichten en antwoorden op uw levensvragen.
Vanuit de pure liefde en kracht sta ik altijd voor je klaar en ben je van harte welkom voor al je levensvragen. Ik kan ook dromen analyseren.

Lees meer..

Reviews

Consulent Sironie heeft 17 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Geweldig!!! zeker de moeite waard om met sironie te bellen.

Rita - Oktober 10 2022, 12:44

Sironie - Oktober 10 2022, 14:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Dit was een heel fijn gesprek en ik merk dat ik veel innerlijke rust ervaar hierdoor. Precies to the point en zonder poespas. Bedankt!

Anoniem - December 03 2020, 10:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed gesprek, goed advies gekregen

Patatje - September 25 2020, 23:00
Ster Ster Ster Ster

Dank je wel! Je zag een hoop veranderingen en een keuze op liefde komen. Ik ben benieuwd! Ik zal terug bellen als er zaken in beweging komen.

nathalie - Januari 20 2019, 01:01
Bekijk alle 17 reviews
nl en
Support