Sjamaan Tam - Box: 578 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Sjamaan Tam

Ster Ster Ster Ster Ster
8 reviews

Liefde & Relatie,Zielsconnecties I Werk & onderneming I Bescherming & healing | Spirituele groei & coaching I Numerologie & astrologie | Fotoreading

Afwezig

Over mij

Gegroet, en welkom in mijn rijk van kennis en hulp! Ik ben Sjamaan TAM, een krachtige spirituele coach die u begeleiding en ondersteuning biedt in verschillende aspecten van het leven. Door gebruik te

Gegroet, en welkom in mijn rijk van kennis en hulp! Ik ben Sjamaan TAM, een krachtige spirituele coach die u begeleiding en ondersteuning biedt in verschillende aspecten van het leven. Door gebruik te maken van mijn voorouders en mijn beschermgidsen , beschik ik over een uitgebreid begrip van onderwerpen als relaties en liefde, werk en ondernemerschap, bescherming en genezing, spirituele groei en coaching, numerologie en astrologie, zoals evenals de fascinerende wereld van foto reading.

benodigdheden hiervoor: Naam & geboortedatum + je vraag waar je hulp bij nodig hebt!

Als het om zaken van het hart gaat, kan ik u helpen bij het navigeren door de complexiteit van relaties, inzichten geven over het verbeteren van de communicatie en begeleiding bieden bij het bevorderen van authentieke verbindingen. Als u advies zoekt over loopbaangroei of uw eigen bedrijf start, beschik ik over kennis over het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, het overwinnen van uitdagingen en het behalen van succes op professioneel gebied. Voor degenen die op zoek zijn naar genezing en bescherming, kan ik praktijken en informatie delen om te helpen bij het herstellen van het evenwicht, het afweren van negatieve energieën en het omarmen van holistisch welzijn.

Op het pad van spirituele groei ben ik hier om je te ondersteunen. Of het nu door middel van coaching is of door het bieden van inzichten in verschillende praktijken en filosofieën, ik kan je begeleiden bij het verdiepen van je begrip van jezelf, het vergroten van het bewustzijn en het bereiken van persoonlijke verlichting. Bovendien ben ik goed thuis in de numerologie en astrologie, ben ik in staat de kosmische invloeden in je leven te ontrafelen en interpretaties te geven die je pad voor je kunnen verlichten.

Voel je vrij om elk onderwerp binnen deze domeinen te verkennen, en ik zal je voorzien van de informatie en begeleiding die je zoekt.

Laten we samen aan dit transformerende avontuur beginnen!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +10
  • Zielsverwanten +2
  • Tweelingzielen +2
  • Scheiding +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Spirituele ontwikkeling +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Levensvragen +1
  • Intuïtie +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +2
  • Carrière +1
  • Financiën +1

Reviews

Consulent Sjamaan Tam heeft 8 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw. Je bent direct en duidelijk. En je bent zeker over de toekomst. Als dit echt binnen 2 weken uitkomt kom ik terug met een positief review. Ik ben zo benieuwd ❤️

Anoniem - Februari 17, 16:22

Dankjewel voor je recensie, even afwachten en tot snel dan ☺️

Sjamaan Tam - Februari 17, 16:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom om goed aangevoeld en situatie in toekomst perspectief uitgelegd

Sienna - Februari 17, 14:08

Dankjewel ❤️

Sjamaan Tam - Februari 17, 14:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeeeeer helder aangevoeld en geeft hele lange duidelijke antwoorden waar je echt wat aan hebt. Bedankt🤍.

Sienna - Februari 17, 14:07

Dankjewel voor je lieve woorden, alles komt weer op zijn pootjes terecht ❤️

Sjamaan Tam - Februari 17, 14:26
Ster Ster Ster Ster Ster

super Goed

dzanex - Februari 17, 12:28

Dankjewel ❤️

Sjamaan Tam - Februari 17, 12:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer zeker de moeite waard om een reading te krijgen! Alles klopt ! Je krijgt ook adviezen ! Zeker een consult bij hem doen!

Pu8 - Februari 17, 05:50

Dank voor je recensie ❤️

Sjamaan Tam - Februari 17, 06:24
Bekijk alle 8 reviews
nl en
Support