Sol coaching - Box: 474 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Sol coaching

0 reviews

Intuïtief en helderwetend liefdevol gesprekspartner en (business)coach.

Afwezig

Over mij

Ik help je graag verder als je vast loopt in vragen over je werk of ondernemerschap. Ook vragen over andere zaken die je aan het hart gaan zijn welkom. Tijdens een consult coach ik jou graag in hoe j

Ik help je graag verder als je vast loopt in vragen over je werk of ondernemerschap. Ook vragen over andere zaken die je aan het hart gaan zijn welkom.

Tijdens een consult coach ik jou graag in hoe je dichter bij jouw kern kunt blijven en jouw hart kunt volgen. Denk hierbij aan werksituaties zoals beslissingen als ondernemer, hoe je als leidinggevende jouw koers kunt vinden en vasthouden, hoe je om kunt gaan met situaties en conflicten op jouw werk, etc.
Ook voor liefdesvragen waarbij je meer zicht wil krijgen op de situatie en hoe je vanuit je eigen kracht keuzes kunt maken, ben ik graag jouw sparringpartner.

Over mij:
Mijn hele leven ben ik heel intuïtief geweest en heb ik mij laten leiden door ingevingen en wat ik voel. Daarbij merkte ik dat ik vaak al door had wat er zou gaan gebeuren en dat ik veel opmerkzamer was dan anderen. Al van jongs af aan was ik vertrouwenspersoon voor mensen om mij heen.
Ik ben opgeleid als coach en organisatieadviseur.

Lees meer..

Reviews

Consulent Sol coaching heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support