Sonja - Box: 482 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 482 (€ 0,90 p.m.)

Sonja

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Helderwetend en heldervoelend, geeft je inzichten en werkt altijd met zuivere energie en vanuit een goed hart.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 482 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als heldervoelend, -wetend en hoogsensitieve vrouw kan ik mij als geen ander in iemand verplaatsen en zo inzichten en advies geven over het leven of een bepaalde situatie. Ik heb al vele vrienden, fam

Als heldervoelend, -wetend en hoogsensitieve vrouw kan ik mij als geen ander in iemand verplaatsen en zo inzichten en advies geven over het leven of een bepaalde situatie. Ik heb al vele vrienden, familie en kennissen kunnen ondersteunen en kunnen waarschuwen. Mede door mijn visioenen en de voorspellende dromen.
Wilt u iemand spreken voor een luisterend oor of zit u ergens mee waar u geen antwoord op kunt krijgen en wilt u een kijkje in de toekomst? Dan zal ik voor u de Lenormand kaarten leggen, deze ondersteunen mij bij wat ik doorkrijg. Bel mij gerust en wie weet hebben we een klik en ontstaat er een mooi consult.
Liefs,
Sonja

Lees meer..

Reviews

Consulent Sonja heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Net 20 minuten voor het eerst gebeld met deze lieve dame, wat had ze alles goed! Ze is hier nieuw maar echt letterlijk alles klopte! Veel succes Sonja je gaat nog veel mensen kunnen helpen en ik heb al veel mensen gesproken maar jij bent echt een uitblinker!

Onbekend - Juni 18 2018, 21:10
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support