Soumia - Box: 991 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Soumia

Ster Ster Ster Ster Ster
6 reviews

Sterk heldervoelend, helderhorend en zien - Oplossingsgericht - Healende energie - Invoelen op liefde, zakelijk en personen - traumaverwerking

Afwezig

Over mij

Lieve mens, Dankzij mijn bijzondere gave kan ik je helpen dichter bij jezelf te komen. Mijn begeleiding is warm en zorgzaam, en ik werk uiterst oprecht. Ik geef enkel door wat op dat moment relevan

Lieve mens,

Dankzij mijn bijzondere gave kan ik je helpen dichter bij jezelf te komen. Mijn begeleiding is warm en zorgzaam, en ik werk uiterst oprecht.

Ik geef enkel door wat op dat moment relevant is. Voor de helderste antwoorden, stel je vraag zo duidelijk mogelijk. Ik stem me af op je naam en je vraag. Mijn communicatie is altijd duidelijk en eerlijk, zelfs als het niet overeenkomt met wat jij graag zou horen.

Ik luister onvoorwaardelijk en geef advies met dezelfde onvoorwaardelijkheid. Samen zullen we uitdagingen benaderen als leerkansen en mogelijkheden voor groei. Jij behoudt de controle over je eigen proces.

Ik bied ondersteuning bij verschillende levensvragen en uitdagingen, waaronder angst, assertiviteit, burn-out, relaties, zelfvertrouwen, verdriet, stress, communicatievaardigheden, grenzen stellen, en nog veel meer.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +3

Reviews

Consulent Soumia heeft 6 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Mijn complimenten. Dankjewel

Handsome - Januari 24, 01:10

Graag gedaan!

Soumia - Januari 24, 01:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een fijne gesprekspartner bent u en wat krijgt u veel door. U bent ook liefdevol realistisch en oprecht. Veel dank!

Anoniem - Januari 01, 20:06

Dank je wel voor de review!

Soumia - Januari 01, 20:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik vind Soumia een heel prettige gesprekspartner. Geloof ook dat ze oprecht goed invoelt op een situatie. Daarnaast geeft ze goed advies. Absoluut een aanrader 🤗

November 23 2023, 21:45

Dank je wel x

Soumia - November 23 2023, 21:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel blij met jouw consult! Wat kon je het goed zien! Je bent echt een enorme aanwinst op de lijn! Ik kom zeker bij je terug! Je wist echt dingen te benoemen die je niet kon weten! Topper!

Anoniem - Oktober 24 2023, 09:43

Dank je wel X

Soumia - Oktober 24 2023, 09:49
Bekijk alle 6 reviews
nl en
Support