Stephanie - Box: 857 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Stephanie

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Spiritueel coach. Betrouwbaar, direct en duidelijk. Intuïtief medium. Kaartleggingen, Reiki master, healing op afstand.

Afwezig

Over mij

Mijn naam is Stephanie, ik heb een praktijk voor Holistische Therapie en Ademwerk en daarnaast leid ik mensen op in de Reiki en geef ik cursussen in Spirituele Ontwikkeling. Mijn werk bestaat vooral u

Mijn naam is Stephanie, ik heb een praktijk voor Holistische Therapie en Ademwerk en daarnaast leid ik mensen op in de Reiki en geef ik cursussen in Spirituele Ontwikkeling. Mijn werk bestaat vooral uit energiewerk, therapie en coaching en werk ik met sjamanistische en tantrische elementen. Je kan bij mij terecht met levensvragen, als je vastloopt in het leven, burn-out, depressie en angst gerelateerde klachten, therapeutische begeleiding, spirituele ontwikkeling en vragen m.b.t relaties.

Ik ben beschikbaar op de chat en voor berichten, en ik hoop je gauw te mogen spreken.

Namasté

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Zielsverwanten +1

Reviews

Consulent Stephanie heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw, MEGA GOED, je zat er meteen bovenop! ik voel mij weer rustig en kan weer in vertrouwen verder! Ik zal ook jouw advies opvolgen. Bedankt !

Alex - Juli 12 2022, 14:04

Lieve Alex, dankjewel voor je review!

Stephanie - Juli 12 2022, 14:08
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support