Sylvia Meijer - Box: 945 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Sylvia Meijer

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Voor al je vragen over relaties, vorige levens, HSP, zielsverwanten, gidsen, healing, innerlijk kindwerk, coaching en Quantum. Aangeboren medium

Afwezig

Over mij

Ik ben al meer dan 30 jaar actief als medium en dit doe ik nog steeds met heel veel liefde, dagelijks in mijn praktijk. In de energie is alles zichtbaar voor mij en deze vertaal ik voor u op een liefd

Ik ben al meer dan 30 jaar actief als medium en dit doe ik nog steeds met heel veel liefde, dagelijks in mijn praktijk. In de energie is alles zichtbaar voor mij en deze vertaal ik voor u op een liefdevolle maar duidelijke manier. Vragen over: overleden dierenbare zijn van harte welkom of vragen over het leven, over liefde of zakelijk, zielsverwanten of tweelingzielen, of over vorige levens, al je vragen zijn welkom. Ook begeleid ok mensen in hun spirituele ontwikkeling en coach ik mensen die HSP zijn.
Naast mijn praktijk geef ik ook diversen cursussen zoals intuïtieve ontwikkeling, healing, breathwork en meditatie.
Ik kijk verder dan onze 3D wereld. Ik zie alle verbindingen zoals levenslijnen, liefdeslijnen en ook vorige levens lijnen.
Een reading is een waardevol cadeau voor jezelf!
In mijn dagelijkse werk ben ik werkzaam in mijn praktijk als coach/ therapeut en begeleid ik mensen in hun transformatieproces.
De grote levensvragen " het waarom, Wat doen we hier, wat ik wil nu eigenlijk en de "wat nu" vragen zijn mij niet onbekend.
De diverse HBO opleidingen hebben mij veel gebracht en hebben bijgedragen aan mijn doel, jou terug zetten in jouw kracht zodat je weer verder kan op jouw pad!
Pak mijn hand, ik loop graag een stukje met jou op de weg naar, terug in jouw kracht!

Bevrijd jezelf van alle beperkingen.
Laat je schuldgevoel, je angsten
en je verwijten los. Geef jezelf toestemming
om in alle vrijheid je eigen pad te volgen!

Ik spreek je graag!
Liefs Sylvia

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Tweelingzielen +1

Reviews

Consulent Sylvia Meijer heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ze heeft me goed uitgelegd hoe ik in het proces sta, wat ik kan verwachten en hoe ik de energie in beweging kan zetten. Uitermate tevreden en kom graag nog een praten. Liefs

annemiek - Februari 01, 15:44

Lieve Annemiek, Dankjewel voor je lieve berichtje🙏💖. Ga doen wat wij besproken hebben. Het komt echt goed! Liefs Sylvia💖

Sylvia Meijer - Februari 01, 16:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor je consult, je zat er bovenop, alles klopte wat je zag! Succes op de lijn ❤️

Ray - September 09 2023, 11:17

Dankjewel🙏💖 Dat is heel fijn om te horen🙏 Dankjewel voor je berichtje 💖

Sylvia Meijer - September 09 2023, 19:56
Bekijk alle 2 reviews
nl en
Support