Aanwezig
Profielfoto van Tabitha 44

Tabitha

Ster Ster Ster Ster Ster
287 reviews

Medium en Paragnost Tabitha. Helderziend-voelend- wetend- horend- hoogsensitief. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

Aanwezig

Over mij

Let Op! Ik werk niet met geboortedatums en achternamen! Gewoon naam en leeftijd. U moet mij een gerichte vraagstellen! Ik doe niet aan algemene readings, wil gelijk tot the point komen en uit dit stuk

Let Op! Ik werk niet met geboortedatums en achternamen! Gewoon naam en leeftijd. U moet mij een gerichte vraagstellen! Ik doe niet aan algemene readings, wil gelijk tot the point komen en uit dit stuk krijg ik automatische heel veel door. Klanten die bellen om uit te testen worden afgekapt! Ik doe mijn best voor iedereen! Kunt u niet tegen de waarheid?. Is het beter dat u een van mijn collega’s belt want, Ik ben 100% eerlijk en praat nooit naar de mond!!


Lieve beller♡ Ik ben medium en paragnost Tabitha.
Ik ben een geboren Helderziende -voelend -wetend -horend hoogsensitief Medium. Ik ben heel goed in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wachten staat. Daarnaast ben ik ook Relatietherapeut, ik kan naar je werksituatie kijken en kan verbinding maken met dierbare overledenen. Lenormand kaarten Spaanse/Marokaanse Tarotkaarten op aanzoek, Sterk in aanvoelen hoe mensen tegen over je staan. Ben heel erg precies en gedetailleerd in me antwoorden op de vragen die u mij steld. Tevens ben ik astrologe en gespecialiseerd hoe de sterren voor u staan. Het enige wat ik nodig heb van u, Voornaam en Leeftijd en een gerichte vraag en niet teveel info. Ik ben eerlijk en oprecht in mijn antwoorden en ben ZEER DIRECT in mijn consulten en soms confronteerd. U moet echter tegen de waarheid kunnen NO NONSENS! Ik doe ook koffiedik kijken en Cubaanse Sigaar lezen op verzoek met afspraak. Ook verwijder ik Vloeken van familie generaties/Zwarte magie Liefesspel Bindingsrituelen en werk ik samen met mij Indiaanse gidsen om ZWARE vloekken te verbreken. Ik kom uit het Caribische gebied en ben hier ook in gespecialiseerd. Ik werk uit licht en liefde zo zuiver mogelijk. Ik spreek Nederlands Engels Spaans en Papiaments.

Snachts en Feestdagen,Bellen&Chatten p/m. €2,50,-

Liefs Tabitha ♡

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +51
  • Zielsverwanten +8
  • Tweelingzielen +5
  • Seksuologie +1
  • Vreemdgaan +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +4
  • Contact met overledenen +1
  • Helderziendheid +3
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +4
  • Financiën +3
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Tabitha heeft 287 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel ❤️ T

Vandaag, 23:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Bij mijn 2e gesprek met jou viel ik bijna achterover van wat je allemaal door kreeg. Ik bel je al enkele jaren maar toch blijf je mij steeds weer verbazen. Vandaag heb je echt jezelf overtroffen wat je allemaal zei. Dat kon je onmogelijk zelf verzonnen hebben. Ben jou eeuwig dankbaar. Dikke kus x

Juge - Vandaag, 20:30

Liefste J ik vind het mooi dat jij mij zo fijn ervaart. Ik wens je het aller beste met G. We spreken elkaar spoedig! Dikke kus terug ❤️

Tabitha - Vandaag, 22:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Vanmorgen tot 2 maal toe met Tabitha gesproken. Wat een hoop informatie geeft zij altijd door. Alles wat anderen niet zien, ziet zij wel. Vaak waarschuwt ze mij al voordat iets gaat gebeuren. Haar gaven zijn buitengewoon. Zij beschermt mij keer op keer tegen veel gevaar. En wendt het af voor mij.

Juge - Vandaag, 20:20

Dankjewell lieve J. Heel fijn Liefs Tabitha ❤️

Tabitha - Vandaag, 22:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Recht voor de raap, is altijd eerlijk!! Haar voorspellingen komen uit. Ze echt een aanrader!! ?

Steffie - Gisteren, 14:16

Heel erg bedankt lieverd❤️ Ik spreek je snel weer als je me nodig hebt x Tabitha

Tabitha - Vandaag, 13:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Hi, super bedankt voor de reading! Jij ziet hem dus absoluut terugkomen en max 5 maanden voordat er een stabiele relatie ontstaat. Wel heel positief en joehoe afkapping op vrouwen. Ik schrijf het hier even op, zodat we het terug kunnen lezen :)))) Thanks!!!

Ani - Juni 21, 14:40

❤️

Tabitha - Juni 22, 07:12
Bekijk alle 287 reviews