Pauze
Profielfoto van Tabitha 90

Tabitha

Ster Ster Ster Ster Ster
497 reviews

Sterk invoelend ALLROUND medium. Helderziend-voelend- wetend- horend- hoogsensitief medium. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

Pauze

Over mij

Lieve beller♡ Ik ben medium en paragnost Tabitha. Ik ben een geboren Helderziende -voelend -wetend -horend hoogsensitief Medium. Ik ben heel goed in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wa

Lieve beller♡ Ik ben medium en paragnost Tabitha.
Ik ben een geboren Helderziende -voelend -wetend -horend hoogsensitief Medium. Ik ben heel goed in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wachten staat. Daarnaast ben ik ook Relatietherapeut, ik kan naar je werksituatie kijken en kan verbinding maken met dierbare overledenen. Lenormand kaarten Spaanse/Marokaanse Tarotkaarten op aanzoek, Sterk in aanvoelen hoe mensen tegen over je staan. Ben heel erg precies en gedetailleerd in me antwoorden op de vragen die u mij steld. Tevens ben ik astrologe en gespecialiseerd hoe de sterren voor u staan. Het enige wat ik nodig heb van u, Voornaam en Leeftijd en een gerichte vraag en niet teveel info. Ik ben eerlijk en oprecht in mijn antwoorden en ben ZEER DIRECT in mijn consulten en soms confronteerd. U moet echter tegen de waarheid kunnen NO NONSENS! Ik doe ook koffiedik kijken en Cubaanse Sigaar lezen op verzoek met afspraak. Ook verwijder ik Vloeken van familie generaties/Zwarte magie Liefesspel Bindingsrituelen en werk ik samen met mij Indiaanse gidsen om ZWARE vloekken te verbreken. Ik kom uit het Caribische gebied en ben hier ook in gespecialiseerd. Ik werk uit licht en liefde zo zuiver mogelijk. Ik spreek Nederlands Engels Spaans en Papiaments.


Liefs Tabitha ♡

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +163
 • Zielsverwanten +41
 • Tweelingzielen +11
 • Seksuologie +4
 • Scheiding +3
 • Vreemdgaan +7
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +21
 • Zelfbewustzijn +1
 • Contact met overledenen +6
 • Helderziendheid +12
Life Coaching icon
Life Coaching +4
 • Levensvragen +2
 • Welzijn +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +5
 • Financiën +3
 • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Tabitha heeft 497 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Geeft snel en eerlijke antwoorden. Hoop dat het snel mag uitkomen ?

Lannie - Vandaag, 16:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed dat je mij op tijd waarschuwde voor die oude telefoon. Vrij kort na aanschaf van die nieuwe viel die oude ook echt uit net zoals je had voorspeld. Zo accuraat is jouw gave dat het soms beangstigend is. Hij loopt inderdaad de vloer plat bij mij zoals je had gezegd. Ik ga strenger zijn voor hem.

Juge - Vandaag, 13:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Wie veel informatie binnen korte tijd wilt hebben moet beslist Tabitha bellen. Zij kan zelfs binnen 10 minuten zoveel info aan je doorgeven dat je meer dan tevreden bent. Ik weet nu al dat ik ander werk ga vinden en verhuizen. Ook de liefde en financien liggen positief. Dat alles gauw mag uitkomen.

Juge - Vandaag, 13:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooi gesprek. Ik kon alles plaatsen. Bedankt

Gisteren, 18:13

❤️✨

Tabitha - Vandaag, 10:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een zuiver gesprek. En hoe mooi je alles doorkrijgt. Heel blij met dit consult. Dank je wel Tabitha <3

Tinneke - Gisteren, 09:13

Lieverd heel erg bedankt voor jou mooie bericht ik wens je veel liefde toe ❤️

Tabitha - Gisteren, 12:32
Bekijk alle 497 reviews