Tabitha - Box: 749 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Profielfoto van Tabitha

Tabitha

Ster Ster Ster Ster Ster
767 reviews

Sterk invoelend Medium. Helderziend-voelend- wetend- horend- hoogsensitief medium. Ik kan heel goed in je toekomst kijken gedetailleerd.

Afwezig

Over mij

Lieve beller♡ Ik ben medium en paragnost Tabitha. Ik ben een geboren Helderziende -voelend -wetend -horend hoogsensitief Medium. Ik ben heel goed in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wa

Lieve beller♡ Ik ben medium en paragnost Tabitha.
Ik ben een geboren Helderziende -voelend -wetend -horend hoogsensitief Medium. Ik ben heel goed in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wachten staat. Daarnaast ben ik ook Relatietherapeut, ik kan naar je werksituatie kijken en kan verbinding maken met dierbare overledenen. Lenormand kaarten Spaanse/Marokaanse Tarotkaarten op aanzoek, Sterk in aanvoelen hoe mensen tegen over je staan. Ben heel erg precies en gedetailleerd in me antwoorden op de vragen die u mij steld. Tevens ben ik astrologe en gespecialiseerd hoe de sterren voor u staan. Het enige wat ik nodig heb van u, Voornaam en Leeftijd en een gerichte vraag en niet teveel info. Ik ben eerlijk en oprecht in mijn antwoorden en ben ZEER DIRECT in mijn consulten en soms confronteerd. U moet echter tegen de waarheid kunnen NO NONSENS! Ik doe ook koffiedik kijken en Cubaanse Sigaar lezen op verzoek met afspraak. Ik kom uit het Caribische gebied en ben hier ook in gespecialiseerd. Ik werk uit licht en liefde zo zuiver mogelijk. Ik spreek Nederlands Engels Spaans en Papiaments.

Laat een berichtje achter als je mij reading fijn vond, Zeer bedankt alvast!

Zondagen & Feestdagen extra tarief.


Liefs Tabitha ♡

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +282
 • Zielsverwanten +62
 • Tweelingzielen +28
 • Seksuologie +4
 • Scheiding +5
 • Vreemdgaan +9
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +52
 • Zelfbewustzijn +1
 • Contact met overledenen +22
 • Helderziendheid +27
Life Coaching icon
Life Coaching +8
 • Levensvragen +5
 • Intuïtie +1
 • Welzijn +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +5
 • Kaartleggingen Algemeen +3
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +9
 • Carrière +2
 • Financiën +4
 • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Tabitha heeft 767 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Soms lijkt het wel alsof je bepaalde mensen beter kent dan ik. Mensen die ik al jaren ken of gekend heb. Dan moet jouw gave wel zéér bijzonder en ook erg sterk zijn. Want de manier hoe je soms iemand omschrijft herken ik degene gelijk. Qua karakter en alles. Vaak lijkt het alsof je zelf erbij was

Juge - Gisteren, 21:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Prachtig, dankzij jou weet ik nu veel meer wat er op de achtergrond gebeurt dan ik voor mogelijk houd. Wanneer alles juist rustig lijkt en ik niets hoor of zie weet jij toch precies wat er allemaal speelt. En dankzij jou weet ik nu dingen die ik anders nooit zou weten. Jij verrast mij keer op keer.

Juge - Gisteren, 21:37
Ster Ster Ster Ster Ster

💓 dankje Tabitha voor bevestiging. Resoneert wat ik ook zie en voel. Heeft ze ook bij mij gedaan. Sinds vorige week voelde ik ineens raar. Xxxx

Wi8 - Gisteren, 21:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Na een kort gesprek vandaag ben ik toch veel te weten gekomen. Jij kunt echt veel zien en doorkrijgen in korte tijd. Héél bijzonder dat hij nog steeds aan me denkt en me niet kan loslaten. Ik hem ook niet. En je zag ook dat hij zeer binnenkort zelf als 1e contact zou opnemen met mij. Ik geloof je.

Juge - September 24, 21:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt om nog eens te kijken en hoop echt dat het zo mag verlopen. Hopelijk duurt het niet te lang meer

prutske - September 24, 10:50
Bekijk alle 767 reviews
nl en
Support