Afwezig
Profielfoto van Thamara 1

Thamara

0 reviews

Welkom! Met liefde kijk ik met je mee. Tweelingzielen, liefde, bewustwording. Jij bent de creator van jouw leven en zielsconnectie.

Afwezig

Over mij

Wat fijn dat je er bent! Mijn naam is Thamara. Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van tweelingzielen. Ik ben helderziend en heldervoelend en ik lees de energie van jou en de persoon waar het

Wat fijn dat je er bent! Mijn naam is Thamara. Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van tweelingzielen. Ik ben helderziend en heldervoelend en ik lees de energie van jou en de persoon waar het voor jou om gaat. Het gaat echter om jouw proces. De energie die ik oppik bij jullie gebruik ik om jou verder te helpen in jouw groeiproces. Om je inzichten mee te geven zodat jij steeds meer je kracht terug kunt nemen. Daarnaast zoom ik ook uit om je het grotere plaatje te laten zien. De taak van jouw tweelingziel is altijd om jou te laten zien waar jij nog iets mag helen of mag groeien. Jouw taak is het om te helen en te groeien, voor jullie beiden. Als je vanuit dit perspectief kunt kijken wat jouw tweelingziel jou spiegelt, wordt het een heel stuk makkelijker. Jij bent de creator van jouw leven en jouw zielsconnectie, jij hebt de leiding in deze connectie.
Met liefde kijk ik met je mee in wat jij nodig hebt.
Je moet het zelf doen, maar niet alleen.
Liefs, Thamara

Lees meer..

Reviews

Consulent Thamara heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews