The Sound Witch - Box: 707 - Topconsulenten.nl

Afwezig

The Sound Witch

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Inzichten en begeleiding.

Afwezig

Over mij

Ik ben een ShadowWorker, een Italiaanse Strega. Daarbij ook Spirituele Shadowcoach en Soundhealer. Mijn grootste kracht is om met jouw donkere kanten en trauma's aan de slag te gaan en inzichten daar

Ik ben een ShadowWorker, een Italiaanse Strega. Daarbij ook Spirituele Shadowcoach en Soundhealer. Mijn grootste kracht is om met jouw donkere kanten en trauma's aan de slag te gaan en inzichten daar te geven en beweging te brengen. Welke Shadowsides manifesteren zich en welke wonden worden er hier getriggerd. Ik ben eerlijk in mijn antwoorden en direct, ik maak het niet mooier dan het is, en op deze manier heb ik al iets bij jou in beweging gebracht zonder dat jij het in de gaten hebt. Wees welkom....i'm not afraid of the Darkness!
*Vergeet je niet een review te geven, zodat jij met jouw ervaring ook een ander kunt helpen.

Lees meer..

Reviews

Consulent The Sound Witch heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Een mooi gesprek! Op het einde kwam je ineens met iets, kindstukken, alsof ik je het al verteld had. Ik ga je zeker nog eens terugbellen!

Mark1978 - Juni 18 2020, 11:25

Jij ook bedankt voor jouw eerlijkheid! Daar begint ShadowWork mee...beweging

The Sound Witch - Juni 18 2020, 11:26
Bekijk alle 2 reviews
nl en
Support