Afwezig
Aanwezig bellen
Profielfoto van Thérèse - Chakrahealer, Tarot, Holistisch coach &

Thérèse - Chakrahealer, Tarot, Holistisch coach &

Ster
1 reviews

Voel jij je niet jezelf? Veel moe, duizelig, onzeker of angstig? Ik help je graag. I can help in English as well.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Hoi! Fijn dat je verder leest. For English speaking visitors, thank you so much for your interest in my profile. I speak/ write fluently in English, happy to help! Al zolang ik me kan herinneren kan

Hoi! Fijn dat je verder leest. For English speaking visitors, thank you so much for your interest in my profile. I speak/ write fluently in English, happy to help!

Al zolang ik me kan herinneren kan ik mensen lezen en aanvoelen, op mijn 15e heb ik de Reiki initiaties gekregen en nu werk ik met de gidsen samen, bij het in balans brengen van jouw energie. Dit in oa via de chakra's, welke ik ook kan lezen voor jou. Ik kan de tarot voor je raadplegen, ik werk met de Lenormand kaarten. Hier geef ik ook les in.

Rond mijn 20 begon het contact met mijn gidsen en maak ik bijzondere momenten mee met hen. Lessen van ze gehad om nog meer voor een ander te kunnen betekenen en hulp gekregen wanneer nodig.

Nu ben ik bijna 44 jaar en heb mijn eigen praktijk, waar ik naast consulten ook workshops organiseer. Alles wat ik doe is gericht op het helpen van jou. En jou leren hoe jij jezelf kunt helpen.

Je mag alles vragen aan mij. Als het de juiste tijd is, krijg ik voor jou de antwoorden. Ik doe ook de healing op afstand.

Mijn motivatie?
Als kind zag ik al de potentie in mensen, ik noemde dat kernen kijken. Ik weet nu dat dit de potentie van de ziel is.
Mijn doel is je kracht, balans en passie te laten opbloeien en groeien. Je te helpen met tips om beter in je energie te komen en los te komen van oude overtuigingen.

Ik kan je leren hoe je negativiteit kunt weren en kan deze eventueel ook voor jou verwijderen. Zo hoef jij nooit meer na een feestje of visite het gevoel te hebben alsof je leeggezogen bent.

Wanneer je weet op zielsniveau welke dingen bij jou passen, zal je je verbazen, hoe snel je de positieve veranderingen merkt.

In dit leven zijn bij mij al een hoop gaves uit mijn vorige levens gereactiveerd en daarmee kan ik je op de meeste vlakken helpen of dingen uitleggen. Geen vraag is te gek!

Ik hoop je snel te spreken!
Liefs,
Therese

Lees meer..

Reviews

Consulent Thérèse - Chakrahealer, Tarot, Holistisch coach & heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews
nl en