Thijs - Box: 178 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Thijs

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Bewustzijns coach, compleet denker, life/ondernemers coach, lichtwerker. Een helpende hand en een luisterend oor…

Afwezig

Over mij

Als een rots in de branding, antwoord geven op emotionele en financiële vragen. Een helpende hand en luisterend oor zijn in spiritualiteit en socialiteit. Met een open hart en open mind raad kunnen g

Als een rots in de branding, antwoord geven op emotionele en financiële vragen. Een helpende hand en luisterend oor zijn in spiritualiteit en socialiteit. Met een open hart en open mind raad kunnen geven over complottheorieën en levensvragen. Dat zijn mijn sterke eigenschappen als lichtwerker om jou een boost van energie en mogelijk geluk toe te wijden. Schroom je niet om vragen te stellen of om hulp te vragen. Er is namelijk altijd een antwoord, en ik wil je graag met liefde helpen.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Spirituele ontwikkeling +1

Reviews

Consulent Thijs heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Waauw!! enorm onder de indruk van deze man. Wat een rust en liefde straalt hij uit en hij heeft een goed luisterend oor. En voelt goed aan. Heel bewust in het moment zonder veroordeling. Super goed geholpen en heb bevestiging gekregen in mijn denkwijze en bewustzijn, waarvoor dank.🙏🏼 topper

Klavertjevier - Juli 03, 17:38

Het doet me goed “na zeker zo’n reactie” mensen te helpen. En zal dit ook uit liefde blijven doen. Bedankt voor de leuke waardering..

Thijs - Juli 03, 21:01
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support