Tulsi - Box: 342 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 342 (€ 0,90 p.m.)

Tulsi

0 reviews

Helderziend, helderwetend medium en kaartlegster. Specialisaties op het gebied van liefde/ relatie, financien en werk/zakelijk

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 342 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Beste lezer, Ik ben Tulsi, Op uw levensweg kunt u weleens vastzitten en het gevoel hebben dat u 1 stap vooruit doet en 2 stappen achteruit. Dit hoort bij het leven dat is een gegeven. Alleen hebt

Beste lezer,
Ik ben Tulsi,
Op uw levensweg kunt u weleens vastzitten en het gevoel hebben dat u 1 stap vooruit doet en 2 stappen achteruit. Dit hoort bij het leven dat is een gegeven. Alleen hebt u als mens de nood om duidelijkheid en inzichten te krijgen voor dat moment in uw leven of levensloop. Teleurstellingen kunnen maken dat u de toekomst niet met zelfvertrouwen kan verwelkomen en de vreugde ver te zoeken is. Soms hebt u net die ene persoon nodig die U meer duidelijkheid en inzichten in uw leven kan geven. Ik weet zeker dat ook u de duidelijkheid over een situatie waar u in vastloop via mij kunt vernemen. Vaak liggen de antwoorden niet ver van u af. Ik ben dan voor u op dat moment de steun en helderheid.

Met behulp van mijn helderziendheid, helderwetendheid en de kaarten kan ik u helpen om meer duidelijkheid (helderheid) en inzichten in uw leven te bieden. De kaarten gebruik ik vaak ter ondersteuning en voor bevestiging op wat ik heb gezien door middel van mijn helderziend- en helderwetendheid.

Schroom niet en bel mij! Ik zal u de nodige hulp bieden die voor u op dat moment nodig zal zijn. " The happiness is in you, be free to feel and be you" "You are just human".

Veel liefs en licht toegewenst,
Tulsi

Lees meer..

Reviews

Consulent Tulsi heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support