Ursula - Box: 376 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 376 (€ 0,90 p.m.)

Ursula

Ster Ster Ster Ster Ster
79 reviews

Helderziend, heldervoelend, helderwetend, medium en paragnost van jongs af aan. Ik maak tevens gebruik van Lenormandkaarten of de Engelenkaarten.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 376 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Sinds ik me kan herinneren geloofde, vertrouwde en praatte ik met engelen. En van jongs af voelde ik ook vele gebeurtenissen en allerlei zaken goed op voorhand aan. Ik kon deze voorgevoelens nooit

Sinds ik me kan herinneren geloofde, vertrouwde en praatte ik met engelen. En van jongs af voelde ik ook vele gebeurtenissen en allerlei zaken goed op voorhand aan. Ik kon deze voorgevoelens nooit goed plaatsen, en dacht dat ze normaal waren.

Ik ben altijd nuchter geweest op het vlak van spiritualiteit, vandaar ook dat ik het eerst niet echt serieus nam als een medium me vertelde dat ik ook paragnost en medium was. ‘Iedereen voelt toch bepaalde dingen aan?’ dacht ik toen.

Daarop ben ik dan ook regelmatig spirituele beurzen gaan bezoeken om te ontdekken wat er waar was van dat veelbesproken zesde zintuig en ook zeker om meer te weten te komen over mijn eigen gave.

Het was pas na de dood van mijn vader dat ik er echt iets mee ging doen. Ik wou het gevoel hebben dicht bij hem te zijn, dus besloot ik maar iets met mijn “gave” te doen en hierdoor ging de spirituele wereld misschien ook sneller open voor me. Ik begon eerst met het leggen van Lenormand kaarten om contact te krijgen met hem, uitgaande van mijn eigen gevoel, niet aan de hand van een cursus of opleiding. Dat lukte me vrij snel, waarna ik ook kaartleggingen ging doen voor vrienden en familie. Voorspellingen bleken allemaal te kloppen en zo kwamen door MOND naar MOND reclame meer en meer familie en vrienden en kennissen van die vrienden en familie voor readings. Dit gaf me ook veel moed en toonde me dat ik mijn roeping in mijn leven had gevonden.

Nu, 12 jaar later, heb ik al veel mensen uit zowel België als Nederland kunnen helpen en steunen met behulp van mijn readings en consulten. Dankzij deze ervaringen ging ik steeds meer doen dan kaartleggingen alleen. Ik doe ook foto readings, contact met overledenen,, relatie consulten, problemen met kinderen , helpen mensen hun eigen gave te ontwikkelen ,cursussen workshopsIk wil zeker geen waarzegster genoemd worden, maar gewoon Ursula, een positief medium, die met open hart mensen wil steunen en helpen om de juiste weg te vinden in hun relatie, verdriet, carrière of gewoon, in hun leven

Lees meer..

Reviews

Consulent Ursula heeft 79 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dag Ursula, wat fijn! Je weer gesproken te hebben. Het geeft mij weer moed en kracht.

Nusa - Juni 23 2021, 11:37

Super dank je

Ursula - Juni 23 2021, 12:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Maria - Mei 18 2021, 10:57

Ursula - Mei 18 2021, 11:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Ursula! Altijd een fijn gevoel bij u, en u ziet in grote lijnen steeds hetzelfde. Dank u wel weer! Liefs H

HHH - December 01 2020, 11:52

Ursula - December 01 2020, 12:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik spreek haar altijd graag. Rustige en eerlijke vrouw. Bedankt nogmaals Ik spreek haar altijd graag. Ze is lekker relax, stelt gerust, ik heb vertrouwen in haar. Bedankt nogmaals voor het mooie gesprekje en tot de volgende keer, liefs annemiek

annemiek - September 05 2020, 22:52

Dank je wel

Ursula - September 06 2020, 07:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Mijn eerste ervaring met deze mevrouw aangename gesprekspartner. Ze zei een aantal rake dingen en coachte inzake mijn proces.Met beide beentjes aan de grond in afwachting vest komen gaat (of niet ...) Voor nu dank u en wordt vervolgd

Fasana - Augustus 09 2020, 20:51

Dank je wel

Ursula - Augustus 09 2020, 22:13
Bekijk alle 79 reviews
nl en
Support