Valerie - Box: 251 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 251 (€ 0,90 p.m.)

Valerie

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Intuïtief Life Coach & Psychic Medium Voor een helder & duidelijk consult. Direct to the point.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 251 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Al vanaf kinds af aan was ik mij sterk bewust van mijn eigen gevoelens, en die van de mensen en dieren om mij heen. Ik was een nieuwe tijds kind zoals we dat tegenwoordig noemen. Erg gevoelig voor sfe

Al vanaf kinds af aan was ik mij sterk bewust van mijn eigen gevoelens, en die van de mensen en dieren om mij heen. Ik was een nieuwe tijds kind zoals we dat tegenwoordig noemen. Erg gevoelig voor sferen en altijd in iedere situatie opzoek naar een balans waarin ik zelf maar ook de mensen om mij heen zich fijn zouden voelden. Door de jaren heen ben ik me meer en meer gaan ontwikkelen door me te gaan verdiepen in psychologie, spiritualiteit en lifestyle. Sinds 2003 ben ik werkzaam als intuïtief life coach en psychic medium. Ik geef naast diverse alternatieve therapieën, op de persoon afgestemde consulten, waar in ik je inzicht verschaf in een stuk verleden, heden & toekomst. Hierdoor krijg je duidelijke inzichten waardoor je weer de controle en balans in een situatie krijgt.

Lees meer..

Reviews

Consulent Valerie heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Super goed!

Anoniem - Juni 08 2017, 17:54
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support