Valerie - Box: 194 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 194 (€ 0,90 p.m.)

Valerie

0 reviews

Holistisch life coach - Energie-reader - Intuïtief (tarot) kaartlegster

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 194 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ervaren, empatisch en betrouwbaar holistisch life coach, energie-reader en intuïtief (tarot) kaartlegster. Mijn gaves liggen bij het invoelen en lezen van zowel collectieve als persoonlijke energie

Ervaren, empatisch en betrouwbaar holistisch life coach, energie-reader en intuïtief (tarot) kaartlegster.

Mijn gaves liggen bij het invoelen en lezen van zowel collectieve als persoonlijke energieën. En het bieden van een luisterend oor en ondersteuning om vanuit je eigen kracht te leven in in het licht! En leggen van diverse tarot / orakel / tweelingziel kaarten.

Ik bied ondersteuning bij allerhande soorten levensvragen en/of eventuele blokkades waar je tegen aan loopt. Ook met relatie (tweelingziel) vragen kun je bij mij terecht. En een (tarot) kaartlegging of pendel-sessie is ook altijd mogelijk!

Niets is vreemd en vanuit een plek zonder oordeel sta ik je graag te woord of leg ik op verzoek de kaarten of pendel ik voor je.

Ik houd van simpel en direct dus geen vaagheden maar eerlijk, open en directe antwoorden en adviezen is wat je van mij mag verwachten!

Lees meer..

Reviews

Consulent Valerie heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support