Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 810 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Viviane van Tol 2

Viviane van Tol

Ster Ster Ster Ster Ster
10 reviews

Spiritueel Coach, Van ziel tot ziel contact, Angel Healing en Licht code healing, Kaartleggingen en Pendelen, numerologie, Kinderen en Dieren.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 810 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo mooi mens! Als je met levensvragen zit, of je zit momenteel niet zo fijn in je energie, als je je opeens bewust wordt dat je een andere kant op wilt m.b.t. je werk, als je wilt weten wat je d

Hallo mooi mens!

Als je met levensvragen zit, of je zit momenteel niet zo fijn in je energie, als je je opeens bewust wordt dat je een andere kant op wilt m.b.t. je werk, als je wilt weten wat je doel hier op aarde is, dan kunnen we samen de antwoorden op je vragen bespreken. Dit leven is een reis van loslaten en bewust worden wie je nou eigenlijk bent. Je wilt je verder spiritueel ontwikkelen om zo je mooiste leven te leven. Ik ben al ruim 30 jaar met spirituele ontwikkeling bezig en begeleid ik mensen met veel liefde en plezier om zo weer balans in hun leven te krijgen. Door adviezen, vanuit mijn contact met Lichtmeesters, Engelen, Gidsen, kan en mag ik raad geven waar jij dan weer mee verder kunt. Wel ga ik ervan uit dat jij hier ook echt mee aan de slag gaat, want alleen zo, kunnen de Kosmische adviezen ook werkelijk in jouw leven vorm gaan krijgen.

Tevens begeleid ik hen die zich als Lichtwerker verder wensen te ontwikkelen.

Je leven is een reis van loslaten en bewustwording wie je werkelijk bent. Als je hier aan wilt werken, als je telkens tegen dezelfde situatie aanloopt, of als je je gewoon verder spiritueel wilt ontwikkelen, kan ik je handreikingen geven om zo je mooiste leven te creëren.

Al ruim 30 jaar ben ik met spiritualiteit, de Engelen en Energie bezig. Met veel plezier en Liefde, begeleid ik mensen om hen zo te helpen weer balans in hun leven te krijgen. Door adviezen, vanuit mijn contact met Lichtmeesters, de Engelen en van ziel tot ziel, mag ik helpen om, waar mogelijk, raad te geven waar jij dan weer mee verder kunt.
Als Engel therapeut, healer in Universele Witte Tijd Energie (UWTH) geef ik afstand healingen, met gebruik van Energetische symbolen, kristallen en kruiden. Bij deze vorm van healing komen verleden, heden en toekomst in dezelfde, jouw helende energie naar je toe, waardoor je zelf verder kunt met je ontwikkeling. Je kunt ook kiezen voor een zachte engelen healing. Tijdens deze healing wordt gewerkt aan het balanceren van je chakra’s en wordt eventuele aanwezige zware energie bij jezelf of in je woonomgeving, verwijderd.

Speciaal voor Hoog gevoelige personen is het werken met energie heel fijn, om je zo weer evenwichtig en in balans met je energie te voelen en te leren hoe je met de hoog gevoeligheid het beste kunt omgaan. Zo kun je dan de shift maken van hoog gevoelig, naar hoog spiritueel.

Bij een telefonisch consult, maak ik gebruik van orakel kaarten, Tarot, Lenormand, runen en/of de pendel indien nodig. Ter aanvang zal ik me op deze manier op jouw energie en je ziel focussen.

Dank je wel voor je aandacht en wellicht ontmoet ik je spoedig via mijn box nr. 810.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2

Reviews

Consulent Viviane van Tol heeft 10 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je tijd en waardevolle tips en adviezen.

December 22 2022, 14:30

Graag gedaan, het was een prettig gesprek. Fijne feestdagen

Viviane van Tol - December 22 2022, 15:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Uitstekend in 1 woord

Poppie - Maart 24 2022, 11:40

Dank je wel

Viviane van Tol - Maart 24 2022, 20:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Vivian, dank je wel voor een waardevol en liefdevol gesprek. Je voelt heel zuiver!

Dragonfly - Maart 10 2022, 14:18

Ik vond het ook een heel fijn, mooi gesprek. Dank je wel

Viviane van Tol - Maart 10 2022, 20:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Ze voelde het goed in en het klopte wat ze zei. Door het gesprek ben ik toch op andere ideeën gekomen. Nogmaals dank en liefs Annemiek

annemiek - Maart 03 2022, 14:35

Dank je wel

Viviane van Tol - Maart 03 2022, 16:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Prima consult

Poppie - Augustus 19 2021, 20:24

Dank je wel, graag gedaan

Viviane van Tol - Augustus 19 2021, 20:58
Bekijk alle 10 reviews