Vivisions - Box: 270 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Vivisions

0 reviews

Psycholoog, medium, helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend. Opstellingen werk en foto-readings (via tekst consult).

Afwezig

Over mij

Wees welkom met al je vragen, ik kijk in de energie met je mee. Dit betekent dat ik een beeld krijg, dingen hoor, zie en voel die een antwoord vormen op jouw vraag. Belangrijk is dat je je vraag hel

Wees welkom met al je vragen, ik kijk in de energie met je mee. Dit betekent dat ik een beeld krijg, dingen hoor, zie en voel die een antwoord vormen op jouw vraag.

Belangrijk is dat je je vraag helder formuleert. Hoe duidelijker jouw vraag, hoe duidelijker het antwoord. Op medische vragen na, zijn alle vragen welkom.

Soms lopen we vast en weten we het even niet meer. Dan kan het fijn zijn om in een consult met mij te kijken naar het grotere plaatje zodat je overzicht en inzicht krijgt. Ook kan het zijn dat je wordt bevestigd in je gevoel wat je ergens over hebt of dat een vraagstuk in je leven meer helderheid krijgt.

Je vragen kunnen over van alles gaan:
Je eigen ontwikkeling
Welke richting je het beste in kan slaan
Relaties, vriendschappen, familiebanden
Werk
Ouderschap
en nog veel meer

Dat wat er naar voren komt, is dat wat er nu, op dit moment nodig is voor jou.

Wil je een foto-reading ontvangen? Stuur dan een foto plus maximaal vijf vragen via 'teks consult'.

Lees meer..

Reviews

Consulent Vivisions heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support