Wim's Kernadvies, Hartverwarmend ! - Box: 671 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 671 (€ 0,90 p.m.)

Wim's Kernadvies, Hartverwarmend !

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Hartverwarmend, liefdevol, zonder oordeel, geduldig, zuiver en eerlijk zal ik ook jouw (levens-)vragen beantwoorden.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 671 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom !!! Wat fijn dat je meer over mij wil weten! Inderdaad, het wemelt van de coaches die je wellicht kunnen helpen bij het oplossen van problemen, of liever gezegd uitdagingen in het leven. Geen

Welkom !!!
Wat fijn dat je meer over mij wil weten!
Inderdaad, het wemelt van de coaches die je wellicht kunnen helpen bij het oplossen van problemen, of liever gezegd uitdagingen in het leven. Geen vraag is te gek!
Voor jou is het belangrijk een coach te ont-moeten welke bij jou past of liever gezegd met wie jij op een lijn zit inzake de aanpak van jouw probleem en dat deze prettig voelt in het contact. Uiteraard spelen daarbij vertrouwen en inlevingsvermogen (empathie) een grote rol. Het is belangrijk om te weten dat degene wie je in vertrouwen neemt ook kundig en ervaren is.
Mijn beroepsopleiding tot spiritueel lifecoach waartoe modules als astrologie, I-Ching en Tarot behoorden vormt mijn basis, aangevuld met veel ervaring als coach, pendelaar en energetische healer. In voorkomende situaties met hulpvragers mag ik regelmatig gebruik maken van mijn (helder-)weten. Ik mag me ervaringsdeskundige noemen op het gebied van o.a. liefde, relaties, verslavingen, persoonlijkheidsstoornissen, diverse angsten en weet hoe daar mee om te gaan. Wanneer deze profielbeschrijving je een goed gevoel geeft, dan is enkel een chatbericht of telefoontje nog de enige te nemen drempel om dat werkelijk helder te krijgen op weg naar antwoorden op jouw levensvragen.


Werkwijze:
Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij degene die samen met jou gaat werken aan jouw welzijn op basis van liefde, vertrouwen en respect. Wij lopen samen het pad maar je bent en blijft echter steeds zelf degene die aan het roer staat en bepaalt welke kant je op gaat, welke stappen je zet en het tempo waarin je dat doet. Op weg naar leven vanuit wat je werkelijk voelt en blij maakt.

Stijl:
Hartverwarmend, liefdevol, zonder oordeel, geduldig, zuiver en eerlijk zal ik ook jouw levensvragen beantwoorden.

Wat kun je mij vragen.
Je kunt bij mij terecht voor al je levensvragen, vragen over relaties, liefde, financiële zaken, werk of een algemene vraag.

Wanneer het bovenstaande voor jou goed voelt dan nodig ik je van HARTe uit om contact op te nemen, hetzij middels chat danwel telefonisch.

Wellicht tot gauw!

Lees meer..

Reviews

Consulent Wim's Kernadvies, Hartverwarmend ! heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn consult, prettig aanvullend en helder verwoord. dank u wel

Maaike - Maart 15 2020, 21:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Een goed gesprek zet je ogen open. Dank je wel voor je direct en fijn gesprek. Ik ga aan de slag!

Maart 14 2020, 08:26
Bekijk alle 2 reviews
nl en
Support