Xenia - Box: 375 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 375 (€ 0,90 p.m.)

Xenia

Ster Ster Ster Ster Ster
90 reviews

Spiritueel aangelegd en gediplomeerd GZ-psycholoog. Heldervoelend intuïtief kaartlegster met concrete coaching adviezen.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 375 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Xenia. Ik ben heldervoelend en gebruik ter bevestiging de kaarten. Mijn spirituele gaven combineer ik met mijn psychologische achtergrond. Ik ben van huis uit GZ-psycholoog, therapeut op

Mijn naam is Xenia. Ik ben heldervoelend en gebruik ter bevestiging de kaarten. Mijn spirituele gaven combineer ik met mijn psychologische achtergrond. Ik ben van huis uit GZ-psycholoog, therapeut op het gebied van trauma’s, gedrags- en psychologische problemen, cognitief gedragstherapeut en handelingsgericht coach. Door twee werelden samen te voegen (spiritualiteit en psychologie) ben ik in staat om inzichten te geven in een situatie (verleden-heden-toekomst), diepgang te bieden in persoonlijke ontwikkeling/vraagstukken en kan ik tegelijkertijd een vertaalslag maken in concrete handelingsadviezen. Mijn psychologische achtergrond helpt mij om situaties te analyseren en gecombineerd met mijn spirituele gaven krijg ik snel een totaalbeeld van wat er zich op alle lagen afspeelt.

Ik kan je helpen om inzichten te krijgen in welk proces je zit, wat je toekomstig kan verwachten en welke stappen je kunt zetten in jouw proces, wat de basis is van persoonlijke groei. Ik help jou graag op weg, zodat je zaken beter kan relativeren en daardoor ook meer rust in jezelf vindt.

Voor een breed scala aan vragen kun je bij mij terecht, zoals:

• Wat staat mij te wachten in de liefde, werk, en persoonlijke ontwikkeling?
• Waarom beland ik vaak in dezelfde soort situaties?
• Hoe moet ik omgaan met mijn onzekerheden en angsten?
• Waarom kom ik soms niet vooruit?
• Hoe krijg ik meer rust in mezelf?
• Hoe vergroot ik mijn vertrouwen in mezelf en de ander?
• Waar komen bepaalde emoties vandaan?
• Waarom gedraagt hij/zij zich op een bepaalde manier naar mij?
• Hoe moet ik omgaan met zijn/haar gedrag?
• Welke lessen krijg ik gespiegeld, zowel spiritueel als psychologisch?
• Hoe moet ik omgaan met mijn spirituele transformatie?

Daarnaast ben ik vanuit mijn psychologische achtergrond bekend met een breed scala aan gedrags- en psychologische problemen, zoals:

• ADHD
• ODD en CD
• Hechtingsproblematiek
• Autisme
• Borderline
• Narcisme
• Trauma (mishandeling en misbruik)

Verder ben ik vanuit mijn persoonlijke spirituele ontwikkeling bekend met de complexe situatie rondom tweelingzielen (“it feels like a never ending story”). Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe moeilijk deze reis is, zoals: * het omgaan met de dynamiek van aantrekken en afstoten, * de diepere lessen die je elke keer weer gespiegeld krijgt, * denken dat je er bent en dan ineens wordt alles weer onderuit gehaald, * de energetische gevoelens en gedachtes die je oppikt van de ander, * de onrust, angsten en onzekerheden die in jou getriggerd worden. Aanderzijds ook * het gevoel van diepe onvoorwaardelijke liefde voor de ander, * het creëren van zelfliefde, * het gevoel van thuiskomen, * innerlijk weten dat dit het is en dat deze reis niet in woorden te beschrijven valt.

Voor mij is geen enkele vraag te gek. Mijn drijfveer is om jou op eerlijke en zuivere wijze inzicht te geven in je situatie en vanuit daar te adviseren welke stappen je kunt nemen in jouw proces. Soms is de waarheid pijnlijk en confronterend. Maar het uitgangspunt is dat we allemaal lerende zijn en onszelf ontwikkelen, ook al is de reis nog zo onstuimig en onrustig.


Lieve groet,
Xenia

Lees meer..

Reviews

Consulent Xenia heeft 90 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw! Jij weet letterlijk onder woorden te brengen wat er speelt en hoe het voor mij voelt. Je hebt mij weer kracht en vertrouwen gegeven hoe ik dit kan aanpakken. Dankjewel!

J - April 15 2018, 20:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Heyyy lieve Xenia.... super thnx altijd weer fijn om met je te levelen en te zoeken door de magische weg van de spirituele wereld heen. Ben heel benieuwd wat er morgen gaat uitkomen... laat het je weten xxx

anoniem - Oktober 22 2017, 12:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Xenia bedankt voor de talk! Of ik nou huil of hard moet lachen tijdens onze gesprek het is altijd waard want je bevestigt mijn gevoel steeds weer. En geweldig hoe je dingen kan voorspellen bijna op de exacte tijd die je me geeft. Al geloof ik zelf soms niet het komt altijd uit. Tot snel weer ❤️❤️❤️

anoniempje - Oktober 17 2017, 22:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt Xenia dat je voor me bent. Ik zou niet weten wat ik zonder je moet hahaha.. spreek je nu meer dan half jaar, altijd gezellig om met je te sparren en even bevestiging te krijgen dat ik op mijn goede pad loop. En ik vertrouw altijd op je voorspellingen. Die komen hoe dan uit dus ik wacht weer af...

anoniempje - Oktober 14 2017, 10:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd fijn om met je te praten. Ik ben op goede weg. Spreek je snel weer.. hoop dat het weer uitkomt wat je zegt! Xx

anoniempje - Oktober 06 2017, 01:12
Bekijk alle 90 reviews
nl en
Support