Yolanda Yvon - Box: 872 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 872 (€ 0,90 p.m.)

Yolanda Yvon

Ster Ster Ster Ster Ster
11 reviews

Medium- Spirituele coaching- Healing op afstand- Burn Out- Automatisch schrift- Luisterend oor- Mens en dier- kaartlegging

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 872 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve Jij, Wat fijn dat ik je hier mag treffen. Even kort iets over mij,... Van nature ben ik werkend als medium om de mooie universele liefdes-energie te delen met de mensen. Laat mij, samen met

Lieve Jij,
Wat fijn dat ik je hier mag treffen.
Even kort iets over mij,...
Van nature ben ik werkend als medium om de mooie universele liefdes-energie te delen met de mensen.
Laat mij, samen met de Spirits, de verbinding maken met jou, om je verder op weg te helpen. Jij krijgt de inzichten, antwoorden en healing. Je komt weer in balans.
Stel je vragen maar. Tijdens ons gesprek of met een tekstbericht, ben ik afgestemd op jou en het universum, en schrijf ik met je mee (automatisch schrift). Ter ondersteuning trekt ik ook kaarten om zo meer handvatten voor jou te krijgen. Zo komen we tot de kern en de antwoorden wat jij nodig hebt, Jij kunt weer helder vooruit op jouw levenspad.
Je kunt ook gebruik maken van een tekstconsult ipv te bellen. Stel je vraag. Ik neem de tijd om hierop in te voelen en de kaarten te trekken. Binnen 24 uur heb je weer antwoord van mij.

*wanneer ik telefonisch niet bereikbaar ben en je toch een vraag wilt stellen maak dan gebruik VAN EEN TEXTCONSULT ( graag met naam ).

De Spirits en ik nodigen jou uit, voor een mooi contact. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

Een liefdevolle groet van mij,
Yolanda Yvon

Lees meer..

Reviews

Consulent Yolanda Yvon heeft 11 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Yolanda!

Augustus 20 2022, 16:31

Graag gedaan. Jouw weg brengt je wat nieuws. Sta ervoor open. Veel geluk. liefs

Yolanda Yvon - Augustus 20 2022, 16:39
Ster Ster Ster Ster Ster

ze is eerlijk met je, zo heb ik het ervaren. De verbinding viel plots uit en dat was jammer, want ze heeft me eerlijke antwoorden gegeven en weet waar ik op moet rekenen. Helemaal TOP; ik dank alsnog en liefs, annemiek

annemiek - Oktober 16 2021, 18:57

Dank je wel Annemiek! De verbinding viel inderdaad plots weg. Dat was jammer. Gelukkig was het belangrijkste gezegd. Ik wens je moois toe.

Yolanda Yvon - Oktober 17 2021, 09:20
Bekijk alle 11 reviews
nl en
Support