Reviews

Consulent Zalia Flower heeft 20 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor het gesprek. Jammer dat de tijd zo snel is gegaan. En ik denk dat ik me hart zal volgen maar eerst aan mezelf werken.

Malissa - Januari 01, 21:58

Dat klopt helemaal wat je zegt, vergeet niet dat liefde en aan jezelf werken samen kan gaan waardoor we eenheid voelen . Liefs Zalia

Zalia Flower - Januari 01, 22:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Suuz - Januari 01, 15:08

Dank voor je rating ?liefs Zalia

Zalia Flower - Januari 01, 15:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 01, 12:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Veel last van mijn keel de laatste weken. Zalia heeft me weer inzicht gegeven in wat de oorzaak is en hoe ik het kan laten overgaan. Erg blij mee!

Popu - November 12 2022, 17:50

Dank voor je feedback en het is al in werking ? altijd welkom liefs Zalia

Zalia Flower - November 12 2022, 18:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Annaa - Oktober 31 2022, 06:17

Dank ☺️ voor je sterren , je kan het ! Liefs Zalia

Zalia Flower - Oktober 31 2022, 06:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow zeer interessant gesprek.geeft veel inzichten dank je wel Zalia

Oktober 30 2022, 15:05

Erg blij dat het heeft geholpen ! Vooral zo doorgaan en dan komt het helemaal goed! Liefs Zalia

Zalia Flower - Oktober 30 2022, 15:24
Ster

Zonde van mijn credits, geeft steeds dezelfde antwoorden op verschillende vragen! Stelt teveel vragen, en vult het dan pas in met onduidelijkheid. Eerst zag het er allemaal goed uit,(volgens Zalia Flower) en toen ik vertelde wat er speelde, zei ze ineens dat het niet "fijn voelt" JAMMER?

Oktober 30 2022, 10:39

Als je het niet begrijpt kan je altijd terug komen voor een uitleg . Wat jammer dat je het zo voelt. Warme groet suze ☀️

Zalia Flower - Oktober 30 2022, 10:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik vond het een heel interessant gesprek vanmorgen.

annemiek - Oktober 30 2022, 09:35

Fijn ! Altijd welkom en jij ook bedankt voor het gesprek ☀️ Liefs Zalia

Zalia Flower - Oktober 30 2022, 09:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow alles wat je hebt gezegd klopt. Ik ben echt super blij met jou voorspellingen, ze zijn allemaal uitgekomen. Ik kan Iedereen Zalia van harte aanbevelen en ik ga je weer bellen. Liefs E.

Popu - Oktober 28 2022, 18:28

Dank voor jou fijne feedback en ben blij de bevestiging te krijgen voor het mooie werk ✨

Zalia Flower - Oktober 28 2022, 20:31
Ster Ster Ster Ster Ster

fijn gesprek

Sabine - Juni 07 2022, 14:05

Dank voor je feedback

Zalia Flower - Juni 09 2022, 12:32