Ademcoach

Ademhalen is veelal een onbewust proces wat jouw welzijn behoorlijk kan beïnvloeden. Een goede ademhaling helpt je bij het bevorderen van prestaties en het voorkomt slapeloosheid, verdriet, hyperventilatie, angst, depressie en nog veel meer. Ademhalen is jouw belangrijkste energiebron en daarom is het uiterst belangrijk om dit onbewuste proces goed te trainen met als doel om je gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. Een ademcoach helpt jou met ademhalingstechnieken, patronen, de helende energie van ademhalen en het heilzame effect ervan.

Ook kan een ademcoach bepaalde fysieke als mentale klachten herkennen en verhelpen. De juiste ademtechnieken kunnen je helpen oude emoties los te laten en geblokkeerde energieën vrij te maken. Pak de regie terug, bel met één van de consulenten met deze specialiteit en start met verbeteren van jouw welzijn en mentale gezondheid door “gewoon” adem te halen.
Er zijn 101 consulenten met deze specialiteit
 • Sterk in het lezen van mensen, multiculturele problematiek, relaties, werk, stress, burn-out, angst, rouw, depressie, empowerment. Ned,Eng,Duits

   Chat Credits 0909
 • 11:11 Sterk empatisch, Intuïtief, Heldervoelend, Helderwetend, Relaties, Tweelingzielen, Familiezaken, Energetisch Healing op afstand, Spellwork

   Chat Text consult
 • Voor inzicht en rust. Zeer sterke intuïtie + kaartleggen. Liefde, carrière, vriendschap en familie, financiën, stress en angst

   Chat Text consult
 • Helderwetend, voelend en HSP. Lees energieen en geef antwoorden op gestelde vragen, hoe duidelijker de vraag des te duidelijker het antwoordt.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Bekend MediumChanneler van TV , Bladen en Paranormale Beurzen sinds 1989 , werkt van uit de Indiase spirituele kennis en kunde.

   Credits 0909
 • Praat Vrij met Mij! Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

   Chat Credits 0909 Text consult
 • 'Wegwijzer' ~ 'Stress' neutraliseren, gedurende het consult' ~ Karmische- en partner relaties ~ Online inzicht, meditatie en heling

   Chat Credits 0909
 • Corina

  Aanwezig
  Box: 910

  Medicijnvrouw, souldoula ‘Liefdes’ Relaties, Verslavingen ‘ook bij kinderen’, Doodgaan & Opnieuw Geboren worden.

   Credits
 • Specialist in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen. Maar ook Liefde, Relatie, Werk, Toekomst en Meer....

   Credits 0909 Text consult
 • "Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

   Chat Credits Text consult
 • Laad meer..
Direct zoekenRecente reviews

Bedankt Amy nog is voor me wat op te peppen en het positieve te laten inzien. Je weet men situatie en en al mijn energie was op, maar gaat rustig de goede kant op. En kwa lief..

Een geregistreerde gebruiker over Amy

Leuke consulente, Aangenaam gesprek en zuivere boodschappen. Top!

Ik zie nu pas jpuw reactie. Wat lief van jpu valantoe wens!!❤❤. Je voelt echt zuiver aan en ik sta soms versteld van hoe je sommige dingen weet. Het klopt exact. Daarom blij..

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: