Doreen Virtue

Doreen Virtue is een spiritueel psycholoog uit Amerika en met name bekend vanwege haar leer over engelentherapie, haar boeken en orakelkaarten. De engelen helpen je met het maken van de juiste keuzes in het dagelijks leven en geven je antwoorden op je levensvragen.

Doreen Virtue heeft diverse orakelkaarten ontworpen welke de onderstaande consulenten kunnen gebruiken om jou te adviseren en te begeleiden. Volgens Doreen Virtue heeft iedereen beschermengelen met de wil voor vrede en geluk. Voor vragen over gevoelens als geluk en levensdoelen ben je aan het juiste adres. Ook kun je terecht met vragen over verklaringen van jouw dromen of wanneer je meer duidelijkheid wilt hebben over jouw zielsverwanten. Een consult met de inspiratie van Doreen Virtue helpt je meer grip en stabiliteit te krijgen over dagelijkse en terugkerende situaties.
Er zijn 98 consulenten met deze specialiteit
 • Volle maan actie :Text!Geboren Medium* Heldervoelend/wetend/zien (beelden) *tweelingzielen* *manifesteren*kaarten*, oprecht luisterend oor,coaching,

   Chat Credits Text consult
 • Intuïtief kaartlegster liefde, relaties, carrière en spirituele ontwikkeling. Ook zielsverwanten en tweelingzielen. Healings op afstand.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Procesbegeleider, Bewustzijnscoach en Energietovenaar. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Voor inzicht en rust. Zeer sterke intuïtie + kaartleggen. Liefde, carrière, vriendschap en familie, financiën, stress en angst

   Chat Text consult
 • Helderwetend, voelend en HSP. Lees energieen en geef antwoorden op gestelde vragen, hoe duidelijker de vraag des te duidelijker het antwoordt.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Bekend MediumChanneler van TV , Bladen en Paranormale Beurzen sinds 1989 , werkt van uit de Indiase spirituele kennis en kunde.

   Credits 0909
 • Medium , kaartleggen, pendel, relatie- en lifecoach, reiki master, alternatieve therapie

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Zeer Sterk Heldervoelend en Helderwetend, tweelingziel,liefde, werk,financieel,narcisme en sterk in tijdsaanduiding

   Chat Credits 0909 Text consult
 • 'Wegwijzer' ~ 'Stress' neutraliseren, gedurende het consult' ~ Karmische- en partner relaties ~ Online inzicht, meditatie en heling

   Chat Credits 0909
 • Specialist in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen. Maar ook Liefde, Relatie, Werk, Toekomst en Meer....

   Credits 0909 Text consult
 • Laad meer..
Direct zoekenRecente reviews

Bedankt Amy nog is voor me wat op te peppen en het positieve te laten inzien. Je weet men situatie en en al mijn energie was op, maar gaat rustig de goede kant op. En kwa lief..

Een geregistreerde gebruiker over Amy

Gewoonweg WAAW! Zoveel energie en liefde mogen voelen van Lady M! Zonder enige info onmiddellijk raak met het aanvoelen van de situatie... Ik heb er geen juiste woorden voor,..

Dankje wel voor geruststellen

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: