Gelukscoach

Wat is geluk?


Geluk betekent voor iedereen iets anders. In de kern gaat geluk om een gevoel waarin jij tevreden bent met jouw leven. Als je daar stil bij gaat staan en jezelf afvraagt wat geluk voor jou betekent dan kom je er waarschijnlijk achter dat het best een lastige vraag is.

Geluk is houden van dat wat je hebt en doen waar je blij van wordt. Daar kun je best wel wat begeleiding van een gelukscoach bij gebruiken. Praat eens met één van onze gelukscoaches over jouw geluk en wat je kunt doen om gelukkiger te worden. 

Wat kan een gelukscoach voor jou betekenen?


In de reis van jouw leven komt er van alles op je pad. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen. Helaas heb je op de minder leuke dingen vaak geen invloed en sta je er soms helemaal alleen voor. Denk aan liefdesproblemen, problemen op je werk, ziekte. Ieder mens heeft tegenslagen in het leven en hulp bij tegenslagen is niet voor iedereen altijd even gemakkelijk toereikend. 

Op de goede dingen in het leven heb je meer invloed dan je denkt. Een gelukscoach kan jou daarbij helpen. Een goed gesprek met één van onze gelukscoaches kan heel verhelderend werken en jou net het juiste zetje in de goede richting geven.
Er zijn 43 consulenten met deze specialiteit
 • Zuiver en krachtig medium, gespecialiseerd in ingewikkelde energetische processen, tweelingzielen en andere energetische verbindingen.

   Credits 0909 Text consult
 • Helderziend, wetend en voelend medium. Gebruik zonodig de engelenkaarten en lenormand.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • inzichten in relaties, privé, gezin, zakelijk: transformatie coach,multi dimensionale afstandhealing voor welzijn van lichaam ziel en geest

   Credits 0909 Text consult
 • Geboren helderziende en paragnost kaartlegster

   Credits 0909
 • Antonetta ,Accuraat en zeer gedetalieerd Medium.Kaartleggen en Channelen.Tweelingzielen Liefde en Relatie.Voorspelt als Geen ander..

   0909
 • Bekend van TV Hulp bij relatieproblemen, scheiding,rouwverwerking, minderwaardigheidscomplex,contact met overledenen, Engelen healing.

   Credits 0909
 • Reiziger verteld vanuit de kern Verl/Heden/Toekomst /liefde/ Autisme / balans/healing/gevolgen sexueel kindmisbruik/Erkend Therapeut

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Carla Tiebie

  Aanwezig
  Box: 597

  Integer liefdevol Medium/Healer/Tarot, Energetisch coach. Voor al je levensvragen, bij burn out klachten. Graag help ik je om inzichten te krijgen.

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Helderwetend, heldervoelend Medium en Healer. Gespecialiseerd in relaties en tweelingzielen. Elke vraag verdient een eerlijk antwoord !

   Chat Credits 0909 Text consult
 • Heldervoelend- Helderwetend-kaartlegster/ life coach

   Chat Credits
 • Laad meer..
Direct zoekenRecente reviews

Lieve Melchior, het weekend met hem is precies zo gegaan hoe je voorspeld had. Ik heb inderdaad een liefdesverklaring van hem gekregen. Nu nog een klein stapje naar de officië..

Dank lieverd- prachtig gesprek. Liefs!!!

mooi consult , in het begin wat verwarrend voor mij maar uiteindelijk toch daar gekomen waar t om gaat .

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: